Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Χαϊκάλης: «Να αφήσει τα παιχνίδια η Σκοπούλη»

Σφοδρή επίθεση κατά της υφυπουργού Υγείας Φωτεινής Σκοπούλη εξαπέλυσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης με αφορμή τις αποκαλύψεις από το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και τις έωλες εξηγήσεις που επιχείρησε να δώσει η υφυπουργός, καλώντας την «να σταματήσει αυτού του είδους τα παιχνίδια».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής ο κ. Χαϊκάλης επισήμανε ότι «η υφυπουργός δεν μπορεί να έρχεται εδώ και να μας λέει για τον κ. Μουτσόπουλο ότι κατάφερε να κάνει τις εταιρείες να επενδύουν σε έρευνες. Μόνο μια εταιρία επένδυσε στην οποία η σύζυγος του η κυρία Σκοπούλη ανέθεσε απευθείας έργο. Αυτά τα παιχνίδια δεν μπορούν να γίνονται».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΘΕΜΑτος» η κυρία Σκοπούλη προχώρησε σε απευθείας ανάθεση έργου σε εταιρία που συνεργάζεται με τον σύζυγό της, για υλικό το οποίο η πολιτική ηγεσία είχε καταφέρει να λάβει δωρεάν. Πάντως, δεν είναι μόνο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων που καταδικάζει τις πρακτικές της κυρίας Σκοπούλη αλλά αρκετοί ακόμα οι οποίοι σημειώνουν ότι «η υφυπουργός θα έπρεπε να έχει ηδη υποβάλει την παραίτησή της» και πως με το «να σφυρίζει αδιάφορα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία για το πολιτικό σύστημα». Οι περισσότεροι δε, εξεπλάγησαν δυσάρεστα όταν κατά την χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων άκουσαν την κυρία Σκοπούλη να επιχειρεί να υπερασπιστεί τον σύζυγό της και τους δικούς της χειρισμούς αντί να παραδεχθεί το εξόφθαλμο σφάλμα της.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου