Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΧΙ στην άρση ασυλίας του Παπαδημούλη από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής!!!

Αρνητικά αποφάνθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στο αίτημα άρσης της ασυλίας του Δημήτρη Παπαδημούλη κατόπιν μήνυσης της Τζούλιας Αλεξανδράτου, παρά το γεγονός ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής την άρση της βουλευτικής του ασυλίας για την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε εναντίον του το γνωστό μοντέλο πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Ζήτησα να αρθεί η ασυλία μου και επιμένω σε ό, τι είχα πει στη Βουλή στις 15 Απριλίου 2010. Πέρασαν πάνω από 2 χρόνια για τη διαβίβαση του σχετικού φακέλου στο Κοινοβούλιο. Ακόμα μεγαλύτερη βραδυπορία παρατηρείται για μεγαλύτερα σκάνδαλα όπως αυτό της Siemens», είπε ο κ. Παπαδημούλης, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.


Υπενθυμίζεται ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το 2010, μετά από τις αναφορές που είχε κάνει ο κ. Παπαδημούλης στο πρόσωπο της, μιλώντας στην Ολομέλεια και κατηγορώντας την για φοροδιαφυγή.

«Η εθνική πορνοσταρ που την έκαναν φίρμα τα ιδιωτικά κανάλια περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και κάνει αρπαχτές της μιας βραδιάς και μετά πηγαίνει στην αστυνομία και υπογράφει μία δήλωση ότι πήγε αφιλοκερδώς προσκεκλημένη του επιχειρηματία του μαγαζιού, του σκυλάδικου, του νυχτομάγαζου όπου έκανε το δικό της σόου; Τι κάνει το κράτος απέναντι σε αυτή την καραμπινάτη προκλητική φοροδιαφυγή;», είχε πει τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την οργή της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Την τελική απόφαση για την άρση ή όχι της ασυλίας του βουλευτη σε κάθε περίπτωση θα πάρει η Ολομέλεια της Βουλής μετά από ψηφοφορία που θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΠΗΓΗ  real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου