Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Π. Καμμένος: Αν η δόση πάει στην ελληνική αγορά να την πάρουμε

Κατηγορηματική απάντηση στο ερώτημα αν η χώρα πρέπει ή όχι να πάρει τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ έδωσε μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Αν τα 31 δισ. μας δίνονται μετρητά στην Ελλάδα για να μπουν στην αγορά να τα πάρουμε. Αν είναι να πάρουμε εγγυήσεις οι οποίες θα είναι ένα χαρτί του IFSF, ενός οργανισμού που δεν έχει κεφάλαιο ούτε ένα ευρώ, για να δοθούν στις τράπεζες προκειμένου να χρεωθεί ο ελληνικός λαός, να μη δουλέψει η αγορά και να οδηγούμαστε σε μια διόγκωση του χρέους της τάξεως των 500 δισ. να μην τα πάρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.


Και πρόσθεσε: «Αν υπήρξε πράγματι βοήθεια, οικονομική βοήθεια από τη μεριά της τρόικας για την ελληνική οικονομία, θα έλεγα ‘ναι’. Αλλά εδώ δεν υπάρχει βοήθεια. Εδώ υπάρχει μια διεύρυνση του χρέους, χωρίς να μπαίνουν μετρητά, έχοντας,ουσιαστικά, οδηγήσει την ελληνική αγορά στην ασφυξία, έχοντας αυξήσει τις κατασχέσεις, έχοντας οδηγήσει την ανεργία σε τεράστιο βαθμό και έχοντας οδηγήσει την ύφεση, πλέον, σε τέτοιο ποσοστό που οδηγεί στην πτώχευση».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου