Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο ΠΑΣΟΚ

Αιχμές για την σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν - ο καθένας με τον δικό του τρόπο – ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Μόλις μία ημέρα μετά το γενικό προσκλητήριο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου τα δύο ηγετικά στελέχη διαχώρισαν την θέση τους τόσο από την σημερινή ηγεσία του κόμματος, όσο και από την αμέσως προηγούμενη κυβερνητική εκπροσώπηση της χώρας σε διεθνείς οργανισμούς και ενώσεις.


Μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ «Στα άκρα» ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος εκτίμησε πως την δημοκρατική παράταξη δεν την εκφράζει το σημερινό ΠΑΣΟΚ  «επομένως πρέπει να βρεθεί μία ηγετική φυσιογνωμία η οποία θα ενώσει» επειδή η δημοκρατική παράταξη δεν είναι 12%, αλλά η μισή χώρα, όπως είπε.

Με τη σειρά του ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος κινήθηκε σε παρόμοιο μήκος κύματος. Θεώρησε ότι η υπάρχουσα κυβερνητική κατάσταση ευνοεί την Ελλάδα σε σχέση με την «πολιτική απομόνωση που βρισκόταν η χώρα τα δύο τελευταία χρόνια. Ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως «τώρα υπάρχει αλλαγή κλίματος και αυτό το διαπιστώνω από τη συμμετοχή μου σε Συνόδους του ΝΑΤΟ».

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου