Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Επίθεση Τσοχατζόπουλου κατά Βενιζέλου

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Νέες βολές σε βάρος των διαδόχων του εξαπέλυσε σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος ενώ δεν άφησε στο απυρόβλητο ούτε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
Όπως είπε ο πρώην υπουργός το 2009 ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ως υπουργός Εθνικής Άμυνας «άλλαξε τη σύμβαση για τα υποβρύχια και έκανε ένα τεράστιο λάθος. Κατήργησε τα αντισταθμιστικά ωφελήματα και πλέον αγοράζουμε οπλικά συστήματα στην ονομαστική τους τιμή».
Την άποψη αυτή φαίνεται να συμμερίστηκε και ο πρώην γενικός γραμματέας Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος ο οποίος υποστήριξε ότι το πρόβλημα δεν ήταν οι συμβάσεις αλλά η υλοποίησή τους. Χαρακτήρισε μάλιστα τεράστιο λάθος την κατάργηση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων λέγοντας «είμαστε ανίκανοι στην Ελλάδα. Τα καταργήσαμε γιατί δεν μπορούμε να τα υλοποιήσουμε».

Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο και η τοποθέτηση του εισαγγελέα της έδρα Π. Παναγιωτόπουλου ο οποίος είπε «μου προκαλεί θλίψη ως εισαγγελέας και κυρίως ως Έλλην πολίτης ότι υπάρχει σύμβαση αντισταθμιστικών ωφελημάτων για παροχές , υποδομές κλπ και δεν υλοποιήθηκε καμία.
Παρόλα αυτά η ελληνική πολιτεία ασθμαίνων έσπευδε να πληρώνει τον όποιον προμηθευτή . Δεν ξέρω αν αφορά αυτό τους κατηγορούμενους αλλά θέλω να ενδείξω πως δρα διαχρονικά η ελληνική πολιτεία. 300 ζήταγαν , 500 ζήταγαν τα έπαιρναν από την ασθμαίνουσα πολιτεία».
Η δίκη συνεχίζεται με ανάγνωση εγγράφων ενώ από το δικαστήριο απουσιάζει και σήμερα η Βίκυ Σταμάτη. Αντίθετα είναι παρούσα η κόρη του πρώην υπουργού Αρετή .

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου