Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Τζαμιά στην Αθήνα; ΟΧΙ ευχαριστώ!!!

Από το vimasaronikou

Στον απόηχο της ρατσιστικής, φασιστικής, επίθεσης κατά των ελεύθερα σκεπτομένων ελλήνων πολιτών, με το ιδιώνυμο Ρουπακιώτη, το οποίο σε ψήφους στη Βουλή κουρελιάζεται-αντιστοιχιζόμενο με την απόρριψή του στην ελληνική κοινωνία-κινήματα κατοίκων, συγκροτούνται και παρεμβαίνουν πολιτικά.
Δημοσιεύουμε σχετική επιστολή:
Προς τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη
 Κοινοπ.
Δημοτικό Συμβούλιο

 

Αθήνα, Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

 

 

ΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ

Κε Δήμαρχε,
Έχετε τονίσει και εξακολουθείτε να τονίζετε σε όλους τους τόνους ότι είναι θέμα κοινής λογικής (σ.σ. ποιών ;;;), η ύπαρξη θρησκευτικού(ών) χώρου(ων), για τους Μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα.
Στο Άρ. 3 του ελληνικού Συντάγματος ορίζεται ότι η επικρατούσα Θρησκεία του Ελληνικού κράτους είναι η Aνατολική Oρθόδοξη Eκκλησία του Xριστού. Στο άρθρο 13 του ελλΣ/τος προβλέπεται ότι «η ελευθερία της θρησκευτικής συνειδήσεως είναι απαραβίαστη».
Ως Δήμαρχος της πόλεως των Αθηνών εκλεγμένος με τις ψήφους των Δημοτών της, οφείλετε να προστατεύετε τα δικαιώματά τους στο μέτρο και τις αρμοδιότητες που σας παρέχονται από τους Νόμους του Ελληνικού κράτους, για τους οποίους έχετε διαμαρτυρηθεί δεκάδες φορές ότι δεν σας δίνουν την δύναμη να εκτελέσετε τα καθήκοντά σας σε ορισμένα θέματα, με αποτέλεσμα να εμπλέκεστε σε έναν κυκεώνα γραφειοκρατίας και αρμοδιοτήτων, διεσπαρμένες σε δεκάδες υπηρεσίες (θυμίζω την πρόταση για Υπουργείο Αθήνας-sic).
Έχοντας υπ’όψιν τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στην Ευρώπη, όπου ακραίες ισλαμικές φονταμεταλιστικές οργανώσεις και άτομα αποκεφαλίζουν (Αγγλία), μαχαιρώνουν (Γαλλία) και δημιουργούν σοβαρά επεισόδια καίγοντας και καταστρέφοντας (Σουηδία), θα έπρεπε να (ξανα)σκεφτείτε πλέον τη θέση σας στο συγκεκριμένο θέμα.
Οι Ανθρώπινες Αξίες του Ελληνικού και κατ’επέκταση Δυτικού Ευρωπαϊκού Πολιτισμού απέχουν έτη φωτός από σκοταδιστικές αντιλήψεις ισλαμιστών φονταμεταλιστών, το δόγμα Νταβούτογλου και τις συνεχείς προκλήσεις από την Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Μια δήλωση του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Hassan al-Banna πιστεύουμε ότι είναι αποκαλυπτική: “Θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να κυματίσει και πάλι στις χώρες εκείνες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το Ισλάμ για κάποιο διάστημα… η Ανδαλουσία, η Σικελία, τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα Ελληνικά νησιά αποτελούν Ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ”.
Κι αυτή η δήλωση θα επέβαλλε την άμεση αντίδρασή σας στα σχέδιά τους όχι ως Υπουργός Εξωτερικών (αφού άλλωστε δεν είσαστε), αλλά ως Πρεσβευτής Ανθρωπίνων Αξιών και φορέας Δημοκρατικών απόψεων και πεποιθήσεων, όπως με κάθε ευκαιρία τονίζετε ότι είσαστε, για να καταστήσετε σαφές σε όλους τους τόνους ότι η ύπαρξη θρησκευτικού(ών) χώρου(ων) για τους Μουσουλμάνους θα επιτραπεί όταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ θα σέβονται και θα τηρούν τις ίδιες αξίες που χρόνια διέπουν την ΑΝΕΚΤΙΚΗ (και μεγαλόκαρδη) Ελληνική κοινωνία, την Ελληνική Πολιτεία και τον Δυτικό Ευρωπαϊκό Πολιτισμό (βλ. Άρ. 13[2, 3] ελλΣ/ματος].
ΙΣΛΑΜ=ΚΡΑΤΟΣ Κε Καμίνη…..αυτό τα λέει όλα.
Με τιμή
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Ε.ΠΟΙ.ΖΩepoizw11@gmail.com

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, katoikoi.6o_diamerisma@yahoo.gr

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, epitropikatoikwn-agioupanteleimona@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου