Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πολύδωρας:"Η Χρυσή Αυγή θα ψηφιστεί από 1 εκατ. πολίτες"



  Ο βουλευτής της ΝΔ Β.Πολύδωρας απάντησε «βεβαίως» στην ερώτηση για το αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με τη Χ.Α. έχοντας αναφερθεί νωρίτερα στην ανάγκη να υπάρξει ευρύτατα συνεννόηση για μια εθνική άμυνα.
  «Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης. Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορία του συνταγματικού δικαίου της ιστορίας;» συνέχισε ο κ. Πολύδωρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm.

  Απευθυνόμενος, μάλιστα, σε όσους είναι αντίθετοι με την Χρυσή Αυγή, ο κ. Πολύδωρας είπε: «Όσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Άρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, Γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάσταση μας;»
  Και οι «βόμβες» Πολύδωρα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώςμιλώντας για τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα εκτίμησε ότι «γίνεται προσπάθεια αλλά υποχωρούμε διαρκώς, δεν βλέπω ότι νικάμε στην διαπραγμάτευση» ενώ για τους εκπροσώπους της τρόικας σχολίασε ότι «παραβιάζουν τους κανόνες της λογικής, ίδιο των αυταρχιών».
  Χαρακτηρίσε, τέλος, «σωστή μεν, άκαιρη δε» την τοποθέτηση Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου εκφράζοντας τη δυσπιστία του για το ΕΣΡ και τις ανεξάρτητες αρχές όπως επίσης για τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε η δημόσια τηλεόραση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 Ακούστε το ηχητικό: ΕΔΩ
 Από το enikos.gr

ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου