Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Από τους 125 στους 127 η Κ.Ο. της ΝΔ μετά την επανένταξη Μαρκόπουλου-Σολδάτου

Οι δύο βουλευτές είχαν νωρίτερα με δηλώσεις τους ανταποκριθεί στο προσκλητήριο για την ενιαία κεντροδεξιά που είχε απευθύνει ο κ. Σαμαράς στο κλείσιμο του συνεδρίου της ΝΔ

Την ένταξη στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ των μέχρι σήμερα ανεξάρτητων βουλευτών Κώστα Μαρκόπουλου και Θεόδωρου Σολδάτου αποφάσισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Οι δύο βουλευτές είχαν νωρίτερα με δηλώσεις τους ανταποκριθεί στο προσκλητήριο για την ενιαία κεντροδεξιά που είχε απευθύνει ο κ. Σαμαράς στο κλείσιμο του συνεδρίου της ΝΔ. Κατόπιν αυτού ο πρωθυπουργός απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη επιστολή, με την οποία του γνωστοποιεί την ένταξη των κυρίων Μαρκόπουλου και Σολδάτου στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, η οποία αριθμεί πλέον 127 βουλευτές.


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαρκόπουλος είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ τον Φεβρουάριο του 2012 και στις τελευταίες εκλογές είχε εκλεγεί βουλευτές Ευβοίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, από τους οποίους επίσης αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες. Αντιθέτως, ο κ. Σολδάτος είχε εκλεγεί βουλευτής Λευκάδας με τη Νέα Δημοκρατία και διεγράφη τον περασμένο Νοέμβριο, όταν κατά την ψηφοφορία για τον κρατικό προϋπολογισμό ψήφισε «παρών» για τα κονδύλια των υπουργείων Ανάπτυξης και Εργασίας.


ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου