Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Βίντεο φρίκης: Σφαγή Σύρων στρατιωτών από Τούρκους και ισλαμιστές!


Φρίκη προκαλεί βίντεο μαζικής δολοφονίας Σύρων στρατιωτών από Τούρκους κομάντο και ισλαμιστές αντάρτες.
Στο βίντεο που ανάρτησαν με ... υπερηφάνεια στο πλαίσιο των ψυχολογικών επιχειρήσεων που διδάσκονται από του "Μπορντό Μπερελί" οι ισλαμιστές εικονίζεται η μαζική εκτέλεση Σύρων αιχμαλώτων σε ένα "σπορ" που όπως απέδειξαν και το 1974 στην Κύπρο, ειδικεύονται οι Τούρκοι στρατιώτες.
Στο βίντεο ο "σκηνοθέτης" ευχαριστεί το Θεό που οι στρατιώτες του Άσαντ σφαγιάστηκαν κυριολεκτικά μέσα στα λουτρά.

Προφανώς στην απελπισία τους πιστεύουν ότι έτσι θα σπέιρουν τον πανικό, στο προελαύνοντα σε όλα τα μέτωπα συριακό Στρατό, ενώ παραδόξως στα δυτικά ΜΜΕ τηρέιται "σιγή ιχθύος".
Η εκτέλεση έγινε κατά την αποχώρηση των ισλαμιστών μετά την ήττα τους στην πόλη Γιαμπρούντ, όπου ο συριακός Στρατός εκκαθάρισε και τις τελευταίες εστίες αντίστασης στο όρος Καλαμούν, στις κωμοπολεις Ras al-Ma'ara και Fleita όπου είχαν καταφύγει εκατοντάδες ισλαμιστές αντάρτες.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα μέτωπα η περιοχή της Λατάκειας έχει πλέον εκκαθαρισθεί, μετά την κατστροφή αποθηκών οπλισμού των ανταρτών την al-Jabal al-Kabir.
Στην Χομς όπως και στο Χαλέπι, ο "κυκλος" των ισλαμιστών ανταρτων στενεύει συνεχώς και χάνουν συνοικίες καθημερινά.
Στην Χομς διεξήχθησαν επιχειρήσεις φθοράς των ισλαμιστών στα προάστια al-Dar al-Kabira, Talbiseh, al-Rastan, Um Sharshouh, al-Thawra, al-Houleh και Beit Qasswat 
Στο Χαλέπι εξοντώθηκαν δύο ομάδες των ισλαμιστών ανταρτών που δοκίμασαν να εισέλθουν στην πόλη προς ενίσχυση των πολιορκούμενων συπολεμιστών τους η απόπειρά τους απέτυχε, και εξοντώθηκαν ολοκληρωτικά.
Μάχες διεξάγονται στις κεντρικές συνοικίες του Χαλεπίου Rasm al-Abboud, Hreitan, Kafr Hamra, al-Atareb, al-Mansoura, Maret al-Artiq, al-Lairamoun, Bani Zeid, Kafr Dael, Blass, Hanano, Andan, al-Shweihneh, Anjara, Handarat, Babis, al-Wdeihi.
Δείτε το βίντεο της φρίκης: 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου