Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Οι «πωλητές πατριωτισμού» περισσεύουν στην Αθήνα αλλά Εύζωνες στη Ν.Υόρκη ΔΕΝ στέλνουν για πρώτη φορά στην ιστορία

Για πρώτη φορά στην ιστορία η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη δεν θα έχει Εύζωνες! Η πληροφορία κυκλοφορεί εδώ και καιρό αλλά ουδείς μπορούσε να πιστέψει ότι τελικά με τόσο «πατριωτισμό» που «πουλάνε» ορισμένοι στην Αθήνα, θα επαληθεύονταν.

Μέσα ενημέρωσης της ομογένειας όπως το  HellenicDailyNews δημοσιεύουν  την είδηση αναφέροντας ότι  «δεν φαίνεται να αλλάζει η αρνητική στάση των αξιωματικών, που είχαν επικαλεστεί το πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα προετοιμασίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HellenicDailyNews η αεροπορική εταιρεία Delta Airlines θα κάλυπτε όλα τα έξοδα των εισιτηρίων του Αγήματος της Προεδρικής Φρούρας!»

Αν καταλαβαίνουμε σωστά όσοι λένε όχι στην αποστολή των Ευζώνων «τα ρίχνουν» στην Προεδρική Φρουρά που υποτίθεται δεν έχει επαρκή χρόνο για να προετοιμαστεί; Δεν νομίζουμε ότι μπορεί να σταθεί αυτή η εξήγηση .

Η Προεδρική Φρουρά γνωρίζει εδώ και …159 χρόνια για την παρέλαση στη Νέα Υόρκη. Άλλη πρέπει να είναι η αιτία και όπως πάντα «εύκολα» μεταφέρουν την ευθύνη της απόφασης στους στρατιωτικούς.

ΠΗΓΗ militaire

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου