Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Επιβεβαίωση Directus: Lindsay Graham για F-16: ”Θα κάνω τα πάντα για να τα πάρει η Τουρκία”-Τα ”άκουσε” από Έλληνες & Αμερικανούς: ”Ντροπή σου”

 

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του Directus.gr, καθώς πριν δύο ημέρες αναφέραμε πρώτοι, πως ”ο εκπρόσωπος του Ερντογάν İbrahim Kalın, συναντήθηκε με τον γερουσιαστή των ΗΠΑ Lindsay Graham στη βίλα Mabeyn και συζήτησαν σχετικά με τον πόλεμο της Ρωσίας, τις αποστολές σιτηρών στη Μαύρη Θάλασσα και τα F-16. 

Κατά τη συνάντηση, αναφέρθηκε ότι η συνεργασία στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας και η πρόοδος στα F-16 θα εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των δύο χωρών.

Τι ανέφερε πριν λίγες ώρες ο Lindsay Graham:

”Είχα ένα πολύ παραγωγικό ταξίδι στην Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ και πολύτιμο σύμμαχο των ΗΠΑ. Ενώ είχαμε κατά καιρούς μια προβληματική σχέση, είναι επιτακτική ανάγκη η Τουρκία και οι ΗΠΑ να λάβουν μέτρα για να ενισχύσουν τους δεσμούς μεταξύ των δύο εθνών μας. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να υποστηρίξω την απόφαση της κυβέρνησης Μπάιντεν να πουλήσει F-16 στην τουρκική Πολεμική Αεροπορία.

Αυτά τα μαχητικά αεροσκάφη, στα χέρια των συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ, θα δημιουργήσουν μια αίσθηση σταθερότητας και θα παρέχουν στον τουρκικό στρατό ικανότητα που είναι σίγουρα προς τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας της Αμερικής.”

Καμία κουβέντα βέβαια από τον κ. Lindsay Graham για τις τουρκικές προκλήσεις!

Τα ”άκουσε” από τους ακολούθους του

Ταυτόχρονα, χιλιάδες ακόλουθοι του Lindsay Graham, του τα ”έσουραν”. Χαρακτηριστικά:

”Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι η Τουρκία σίγουρα θα χρησιμοποιήσει αυτά τα μαχητικά εναντίον ενός άλλου μέλους του ΝΑΤΟ: της Ελλάδας. Η Τουρκία είναι το μόνο έθνος στο ΝΑΤΟ με ένα συνεχιζόμενο Casus Belli εναντίον ενός άλλου κράτους μέλους (Ελλάδας).-Αυτά τα μαχητικά αεροσκάφη θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για εισβολή στον εναέριο χώρο της Ελλάδας και για υπερπτήσεις σε ελληνικά νησιά, πάνω από όπου οι Αμερικανοί τουρίστες κάνουν τις διακοπές τους, ντροπή σου.

Εν τω μεταξύ, η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Τουρκίας! Η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας καυσίμων της Ρωσίας! Και η Τουρκία κάθεται στα νοτιοδυτικά σύνορα της Ουκρανίας δίνοντας στη Ρωσία μια ωραία είσοδο από την πίσω πόρτα!


ΠΗΓΗ  https://directus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου