Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Κατηγορηματικός ο Μενέντζ!

 

Του Νάσου Τσαγκανέλη

Δηλώνει: “Δεν εγκρίνω καμία πώληση F-16 για την Τουρκία. Τελεία και παύλα. Οι εκβιασμοί, οι ύβρεις, οι προσβολές. Κυρίως, για την πολεμική γλώσσα κάθε μέρα εναντίον της Ελλάδας”.

Έχει απόλυτο δικαίωμα να απορρίψει με βέτο την όποια νέα τροπολογία εμφανιστεί… Οι παλιές τροπολογίες, που πανηγύριζαν τα τουρκικά Μέσα εδώ και δυο μέρες, απορρίφτηκαν.

Χειραψία θαυμασμού δίνω με το άρθρο μου αυτό, στον Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ και πρόεδρο
της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας.

Ηγέτης, ειλικρίνειας!

Που σπάνια υπάρχει στην πολιτική. Πολιτικός, απόφασης! Δεν νοιάζεται, αν γίνεται αντιπαθής. Αυστηρά τηρεί το Διεθνές Δίκαιο.

Οι πολιτικάντηδες δεν νοιάζονται για να επικρατεί Δικαιοσύνη. Τους συμφέρουν οι αντιδικίες, οι εκβιασμοί, οι απειλές και οι προσβολές. Το παίζουν, ψευτο-παλικαράδες…

Πρόεδρος, ανένδοτος!

Δηλώνει δημόσια τους παγκόσμιους ταραξίες, που προκαλούν ανισορροπία στη ζωή του πλανήτη.\ Και ακόμα να χύνεται και αίμα σε πολιτισμένες εποχές…

Θαυμάστε, έναν δίκαιο και γενναίο πρόεδρο του Αμερικανικού Κογκρέσου. Ο ίδιος, είπε:

“Επιτρέψτε μου, να είμαι ξεκάθαρος. Ό,τι και να κάνουν, τελεία και παύλα, δεν θα ΕΓΚΡΙΝΩ καμία πώληση F-16 για την Τουρκία. Έως ότου ο Ερντογάν σταματήσει την επιθετική εκστρατεία στη γύρω περιοχή του. Βασικός στόχος, η Ελλάδα. Και καθημερινώς…”

Αυτός είναι ο Ρόμπερτ Μενέντεζ. Που μπορεί να εξαφανίσει την παγκόσμια αναρχία…

Καταπέλτης είναι στις τουρκικές “λαθο-τροπολογίες”, που εκφωνούν τα ΜΜΕ του Ερντογάν. Η απόρριψη, τους αφήνει άναυδους. Ο Αμερικανός Γερουσιαστής ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΑΦΕΣ… Αν υιοθετηθεί τροπολογία υπέρ της Τουρκίας, θα ασκήσει αμέσως Βέτο!

Επομένως. Τελεία και παύλα, τα F-16 για την Τουρκία!

Θυμίζω, ότι ο Ρόμπερτ Μενέντεζ ως εξουσία ευθύνης έχει το δικαίωμα να απορρίψει όποια άλλη τροπολογία εμφανιστεί…

 ΠΗΓΗ lastpoint

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου