Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Στις 20 Σεπτεμβρίου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη


Την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναχωρήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τη Νέα Υόρκη, όπου θα παραστεί στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Η ομιλία του πρωθυπουργού στη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ενώ την επομένη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον γ.γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ ο κ. Μητσοτάκης θα έχει ακόμη συναντήσεις με επενδυτές και εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων. Επίσης, όπως ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προσκληθεί και θα μιλήσει και στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 20:00 ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 13:00 θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

To αναλυτικό πρόγραμμα του πρωθυπουργού, συντμήθηκε λόγω των συνεπειών των ακραίων πλημμυρικών φαινομένων στην Θεσσαλία και θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

ΠΗΓΗ https://tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου