Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Ελον Μασκ: «Ο γιος μου είναι νεκρός - Ορκίζομαι να σκοτώσω το ιό woke» (VID)


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, δήλωσε ότι η εν διαστάσει τρανς κόρη του «σκοτώθηκε» από τον «ιό  της woke αντζέντας» αφού, όπως είπε, εξαπατήθηκε να συμφωνήσει σε διαδικασίες φροντίδας που επιβεβαιώνουν το φύλο.
Σε μια συνέντευξη με τον ψυχολόγο Δρ Τζόρνταν Πίτερσον, ο ιδιοκτήτης του Χ αποκάλεσε τη χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου «ακρωτηριασμό και στείρωση παιδιών». Στη συνέχεια συζήτησε για το 20χρονο παιδί του Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, το οποίο είπε ότι υποβλήθηκε στις διαδικασίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
 
«Ουσιαστικά με εξαπάτησαν να υπογράψω έγγραφα για ένα από τα μεγαλύτερα αγόρια μου», είπε ο Μασκ στον Peterson σε μια συνέντευξη στο Daily Wire κατά την οποία αναφέρθηκε στο παιδί του με το ονοματεπώνυμό του. «Αυτό ήταν πραγματικά πριν καταλάβω τι συνέβαινε και είχαμε τον COVID-19, οπότε υπήρχε μεγάλη σύγχυση και μου είπαν (το παιδί του Μασκ) μπορεί να αυτοκτονήσει».
 
 
Ο ιδρυτής της SpaceX ισχυρίστηκε ότι η διαδικασία γίνεται σε παιδιά «που είναι πολύ κάτω από την ηλικία συναίνεσης» και είπε ότι συμφωνεί με την πεποίθηση του Peterson ότι όποιος προωθεί την πρακτική πρέπει να πάει φυλακή.
 
«Με ξεγέλασαν για να το κάνω αυτό», είπε ο Μασκ. "Έχασα τον γιο μου, ουσιαστικά. Το αποκαλούν "deadnaming" για κάποιο λόγο. Ο λόγος που το αποκαλούν "deadnaming" είναι επειδή ο γιος σας είναι νεκρός."
 
Ο Μασκ συνέχισε λέγοντας ότι η εμπειρία τον έβαλε σε μια αποστολή.
 
«Ορκίστηκα να καταστρέψω τον ιό woke αντζέντας μετά από αυτό», είπε ο Μασκ. «Και κάνουμε κάποια πρόοδο».
 
Ολόκληρη συνέντευξη: 
 

ΠΗΓΗ https://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου