Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ, Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΒΥΣΣΟΣ!!!!

Από Faceof

Ελληνίδες και Έλληνες , φτάσαμε δυστυχώς μπροστά στην ζοφερή τρύπα της αβύσσου και ακόμα την παρατηρούμε , το απίστευτο σκότος της σαν μαγική εικόνα μας έχει μαγνητίσει , μας έχει ακινητοποιήσει .....μας καλεί γλυκά στην απύθμενη, αχόρταγη αγκαλιά του!!!  


Κάθε στιγμή που περνάει αποδεικνύουμε την πραγματική εικόνα μας , αυτή του μύθου που μας περιβάλει ........προσπαθήσαμε να ζήσουμε τον μύθο μας και  αυτός μας απέρριψε σαν άχρηστο υποπροϊόν μια κακογραμμένης  παραλλαγής του από πανούργους λογοκλόπους που ήθελαν να καπηλευτούν την αιώνια αξία του , την απαράμιλλη ομορφιά του και τον αληθή λόγο του !!!


Δεν είμαστε εμείς αυτοί , δεν ΕΙΜΑΣΤΕ οι πραγματικοί Έλληνες και Ελληνίδες οι κληρονόμοι μιας ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΞΙΑΣ , ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ!!!!!


Είμαστε τα καταθλιπτικά απομεινάρια ενός αξεπέραστου μεγαλείου και υποκρινόμαστε καθημερινά ακόμα και στον εαυτό μας ότι είμαστε οι κληρονόμοι  κάποιων αξεπέραστων πνευματικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ , που όμως ηθελημένα η αθέλητα δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί τους παρά μόνο εκβιαστικά προς όλους τους υπόλοιπους το χρησιμοποιούμε..... γιατί όπως ο τυφλός σίγουρα θέλει και αποζητεί το φως του , εμείς σαν άλλοι κομπογιαννίτες αγύρτες ψευτογιατροί  , εκβιάζαμε τους τυφλούς , τους αρρώστους με αυτό , την ΓΝΩΣΗ που δεν κατείχαμε !!!!!

Όμως όπως για λίγο μπορείς να κοροϊδεύεις όλους , έτσι και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να εκβιάζεις όλους!!!

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ με την μορφή της ΝΕΜΕΣΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΝΗΜΗ , ΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ , ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ , ΣΥΛΗΤΕΣ , ΑΧΡΗΣΤΟΙ , ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ  ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΤΙΝΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ , ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΎ ΈΛΛΗΝΟΣ ΛΌΓΟΥ!!!!


Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ!!!!!


Κάποτε, κάπου .......υπήρξαν οι Έλληνες ???
ΜΥΘΟΣ!!!!


'Ερρωσθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου