Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η Σοφία Σακοράφα με επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής καταγγέλλει για εκβιαστικές και εκφοβιστικές μεθοδεύσεις και απέχει

Από το ιστολόγιο http://activistika.blogspot.com/2011/06/blog-post_8915.html


Η ανεξάρτητη Βουλευτής Σοφία Σακοράφα ξεκαθαρίζει ΑΝΤΡΙΚΙΑ (σε αντίθεση με τους συναδέλφους της που αποδεικνύονται για άλλη μια φορά κότες λυράτες) τη θέση της. Με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων δηλώνει πως θα απέχει της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο και τον Εφαρμοστικό νόμο (ξεπουλήματος της πατρίδας) καθώς η η Βουλή μετατράπηκε σε επικυρωτικό σώμα και έχει πάψει να είναι κυρίαρχο.... 
Η επιστολή της Βουλευτίνας μας:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων ,

Με βαθιά συναίσθηση του πολιτικού μου καθήκοντος ως βουλευτής του ελληνικού λαού, αναγκάζομαι να μην συμμετάσχω στη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του Εφαρμοστικού νόμου, καθώς θεωρώ ότι δυστυχώς η Βουλή έχει μετατραπεί από σώμα κυρίαρχο, σε σώμα επικυρωτικό.
Τα βουλευόμενα δεν αποτελούν πλέον αντικείμενο δημοκρατικής ζύμωσης, αλλά είναι αποτέλεσμα εκβιαστικών πρακτικών και εκφοβιστικών μεθόδων, με συνέπεια να πλήττεται βαρύτατα και ανεπανόρθωτα η δημοκρατική λειτουργία του κοινοβουλίου, αλλά και να υπονομεύεται η εντολή του λαού μας.

Η αποχώρησή μου από τη διαδικασία δεν την καταγγέλλει απλώς ως προσχηματική, αλλά υπογραμμίζει ευθέως ότι το ίδιο το περιεχόμενο του Μεσοπρόθεσμου είναι εγκληματικό για τον ελληνικό λαό και την πατρίδα μας. Είναι ώρα βαριάς ευθύνης κι ελπίζω η πολιτική συνείδηση ενός εκάστου βουλευτή να υπερβεί εκβιαστικά διλήμματα και κινδυνολογίες.

Με την παράκληση η παρούσα να αναγνωσθεί στο Σώμα,


                                                                                                            με ιδιαίτερη εκτίμηση,


                                                                                                            Σοφία Σακοράφα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου