Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Σοκ στη Χίο - Αλβανός προσπάθησε να σκοτώσει με μαχαίρι την Ελληνίδα φίλη του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/blog-post_8804.html

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Χίου από το έγκλημα πάθους ενός Αλβανού ο οποίος μαχαίρωσε την 36χρονη Ελληνίδα με την οποία διατηρούσε σχέση όταν αυτή του είπε να χωρίσουν.

Το πρώην ζευγάρι είχε ερωτική σχέση για σχεδόν τρία χρόνια μέχρι που η κοπέλα είπε στον φίλο της ότι δεν επιθυμούσε να συνεχίσουν τη σχέση τους καθώς ο δεσμός τους είχε κάνει τον κύκλο του.

Αρχικά ο νεαρός έδειξε να το αποδέχεται αλλά στη συνέχεια έβγαλε έναν άλλο εαυτό. Δεν είχαν περάσει ούτε 2 εβδομάδες από τον χωρισμό άρχισε να αναζητά ίχνη της 36χρονης Χιώτισσας, η οποία όμως δεν έδινε κανένα σημείο ζωής στον Αλβανό πρώην φίλο της.

Ο ίδιος τελικά την εντόπισε στο σπίτι κοινών γνωστών στο κέντρο της Χίου και έκανε μία ακόμη προσπάθεια να την πείσει να είναι μαζί. Ακολούθησε έντονος καυγάς και αφού μετά από μία ακόμη άρνηση της κοπέλας, ο ίδιος εκνευρισμένος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να τη μαχαιρώνει!

Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα με τρεις μαχαιριές στον θώρακα, την κοιλιά και την πλάτη, ενώ όσοι ήταν μπροστά στην επίθεση προσπάθησαν να σταματήσουν τον νεαρό δράστη που ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο πρώην φίλος της εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου