Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πρωτοφανές! Λιμενικοί πήγαν να συλλάβουν υπαλλήλους του Άδωνι(Βίντεο)

Από το newsit.gr

Ένα απίστευτο αλαλούμ ζήσαμε σήμερα με τη νέα κυβέρνηση συνεργασίας! Υπάλληλοι του Λιμενικού που υπάγονται στον Χ.Παπουτσή επιχείρησαν να διώξουν απ'τα γραφεία εργαζόμενους για τη Ναυτιλία.
Όλα ξεκίνησαν γύρω στη μία το μεσημέρι κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η σύσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας, Άδωνι Γεωργιάδη με τους ναυτεργάτες στον πρώτο όροφο του υπουργείου.

Ξαφνικά ακούστηκαν φωνές σε όλο το κτίριο. Την ίδια ώρα, στον τρίτο όροφο του κτιρίου λιμενικοί επιχειρούσαν να βγάλουν μέσα από τα γραφεία τους πολιτικούς υπαλλήλους, που ανήκουν στο άλλο υπουργείο, αλλά και συναδέλφους τους καθώς υπάρχουν λιμενικοί που εργάζονται υπό τον κ. Χρυσοχοίδη με αποσπάσεις.


Κάποιοι λιμενικοί μάλιστα έφτασαν στο σημείο να πουν αν δεν βγείτε από τα γραφεία σας θα συλληφθείτε. Φώναζαν "μόνο ο 1ος και ο 2ος ανήκει στο Ναυτιλίας, οι υπόλοιποι όροφοι ανήκουν στο Λιμενικό".

Οι λιμενικοί είπαν ότι ακολουθούν συγκεκριμένες εντολές. Ωστόσο, δεν έφτασαν στο σημείο να περαστούν χειροπέδες σε κάποιον από τους υπαλλήλους.

Το ίδιο σκηνικό, επαναλήφθηκε όμως και τρεις ώρες αργότερα και ενώ ήταν στο κτιριο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου