Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

“Verboten” από Σόιμπλε και εκβιασμός σε Ελλάδα (Βίντεο)

“Verboten” από Σόιμπλε και εκβιασμός σε Σαμαρά
Οι μελανοχιτώνες του οικονομικού Ράιχ απαγορεύουν τη διεξαγωγή εκλογών τον Απρίλιο και απειλούν με οικονομική «νύχτα κρυστάλλων» για τον ελληνικό λαό
Το μαχαίρι στο λαιμό βάζουν πλέον τρόικα και Γερμανία στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στους δύο πολιτικούς αρχηγούς που εξακολουθούν να στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Μετά την υπογραφή του κ. Αντώνη Σαμαρά ότι θα εφαρμοστεί το Νέο Μνημόνιο, η Γερμανία «χτυπά» και πάλι ζητώντας να αναβληθούν οι εκλογές, προφασιζόμενη τα 150 εκατ. ευρώ που θα κοστίσουν.
Η Καγκελαρία και το εξαπτέρυγο των Γερμανών πλουτοκρατών, ο υπουργός Οικονομικών κ. Βόλφγκαγκ Σόιμπλε, επιβάλουν στα κόμματα να συμφωνήσουν ύστερα από εξουθενωτικό εκβιασμό σε:

Α. Παράταση της θητείας που θα έχει η μεταβατική κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, ώστε να ληφθούν σκληρά, αντιλαϊκά και ανθελληνικά μέτρα εις βάρος της Πατρίδας και του λαού.
Β. Προγραμματισμό των εκλογών τον Οκτώβριο του 2013, όταν θα έχει πλέον ολοκληρωθεί η πλήρης χρεωκοπία της χώρας και θα έχουν εξασφαλιστεί τα υπερκέρδη του (γερμανο-γαλλικού) οικονομικού και επιχειρηματικού κατεστημένου που ελέγχει την Κομισιόν.

Ασφυκτικές πιέσεις σε Σαμαρά

Γι’ αυτό εκβιάζουν τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά από τον οποίο ζητούν πλέον ξεκάθαρα να αλλάξει την τοποθέτησή του για εκλογές τον Απρίλιο, με σκοπό να παραταθεί η θητεία Παπαδήμου. Ωστόσο, την ίδια άποψη έχει εκφράσει και επισήμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παντελής Καψής πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ενημερώνοντας τους πολιτικούς συντάκτες.
Γίνεται πλέον προφανές, σύμφωνα με πολιτικούς παρατηρητές, ότι οι αποφάσεις πλέον για το μέλλον της Ελλάδος δεν αποτελούν αντικείμενο λήψεως τους από την ντόπια πολιτική ηγεσία ενός ανεξάρτητου κράτους από πρόσωπα που προωθούν την οικονομική επικυριαρχία της χώρας από πολυεθνικά funds γερμανικών συμφερόντων!
Η νεο-ϊμπεριαλιστική αντίληψη που κυριαρχεί στην Ε.Ε. εις βάρος της Ελλάδας είναι προφανής. Διπλωματικοί αξιωματούχοι δεν διαψεύδουν την πληροφορία που αναφέρει ότι το Eurogroup θα αναβάλλεται συνεχώς έως ότου υπάρξει δέσμευση από την Ελλάδα ότι δεν θα γίνουν εκλογές!
Θυμίζουμε ότι το προγραμματισμένο για σήμερα Eurogroup αναβλήθηκε για την επόμενη Δευτέρα.
Παράλληλα ζητούν από την πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, στο πρότυπο της κυβέρνησης Μόντι στην Ιταλία. Θέλουν δηλαδή την είσοδο τεχνοκρατών με τους οποίους θα μπορούν να μιλήσουν «την ίδια γλώσσα»!
Η Γερμανία πλέον, κάθε μέρα θα βάζει όλο και πιο δύσκολα ζητήματα στην Ελλάδα. Κύρια αντίληψη της Καγκελαρίας είναι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αποφασίσει να φύγει από το ευρώ, εφ’ όσον ξεζούμισαν ό,τι υγιές είχε απομείνει πριν αναλάβει την τύχη της χώρας ο κ. Γιώργος Παπανδρέου κι αφού την «έδεσαν» με τα σειρά αποικιοκρατικών συμβάσεων και συμφωνιών ελέω τρόικας.
Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχουν σενάρια που έχει καταστρώσει ο δαιμόνιος κ. Σόιμπλε και προβλέπουν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, με το μικρότερο δυνατό κόστος, τόσο για την Ευρώπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα τέτοιο ενδεχόμενο προβλέπει μεγάλη διαγραφή χρέους, καθώς και «δώρο» την αναχρηματοδότηση των τραπεζών.
Επίσης προβλέπεται και ένα σχέδιο τύπου Μάρσαλ για ανοικοδόμηση της οικονομία στην έξοδο από το ευρώ.
Μια τέτοια εφιαλτική, παράλογη και αλαζονική αντίληψη θα καταδικάσει τη χώρα τουλάχιστον για 60 χρόνια οικονομικής επικυριαρχίας από ξένα “funds”, ενώ ο λαός θα πεινάει.

Σύγχυση στην Ελλάδα

Διαφορετικές απόψεις επικρατούν στην Ελλάδα για το βίο της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παντελής Καψής υποστηρίζει ότι το έργο της παρούσας κυβέρνησης ολοκληρώνεται στα τέλη Μαρτίου, αντίθετη άποψη φαίνεται ότι έχει ο υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Σταυρόπουλος. Ο πρώην δικαστικός και εξωκοινοβουλευτικός υπουργός επισήμανε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει λάβει την εμπιστοσύνη της Βουλής, της οποίας η θητεία ολοκληρώνεται το 2013! Τυχαίο;
Η σύγχυση οφείλεται στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Σόιμπλε στο δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό ZDF.
Ο κ. Σόιμπλε παρέπεμψε στο ιταλικό μοντέλο του κ. Μάριο Μόντι, με κυβέρνηση τεχνοκρατών για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
«Η Ιταλία έχει ήδη σημειώσει πρόοδο. Η Ελλάδα πρέπει αυτό να το σκεφτεί πολύ καλά», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε.
Στην ίδια κατεύθυνση και η Κομισιόν, καθώς πολλοί Επίτροποι εξέφρασαν επιφυλάξεις για την αξιοπιστία των δεσμεύσεων της ελληνικής πλευράς, λόγω της ρευστότητας του πολιτικού σκηνικού στην Αθήνα.
Την ίδια στιγμή στη Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνουν ότι ο κ. Αντώνης Σαμαράς έχει υποχρεωθεί επανειλημμένως να αμβλύνει τις αντιρρήσεις του γι’ αυτήν την αδιέξοδη πολιτική.
Επισημαίνουν ότι όπως εκβιάζουν οι Γερμανοί για την υπογραφή του κ. Σαμαρά με επιστολή προς το Eurogroup, έτσι πίεσαν τον πρόεδρο του κόμματος να διολισθήσει στην αναδιατύπωση πάγιων θέσεων που είχαν εκφραστεί εναντίον του Μνημονίου.
Ταυτοχρόνως, αποδίδουν σε στελέχη των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών τις απειλές περί αποπομπής της Ν.Δ. από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, αν τελικώς δεν επείθετο ώστε να συμπράξει με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου και τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη σε μια κυβέρνηση «ευρείας αποδοχής» υπό το επιχείρημα της «εθνικής σωτηρίας».
Τα αποτελέσματα αυτής της ανοίκειας «συμπράξεως» τα βιώνει ο ελληνικός λαός, ενώ ο κ. Σαμαράς εισπράττει περισσότερο απ’ όλους το πολιτικό κόστος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βολφγκανγκ Σόιμπλε

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου