Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Επίθεση Πάγκαλου στο ΠΑΣΟΚ μέσω Twitter

Με νέες βολές κατά πάντων στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την πολεμική του ενάντια στο Κίνημα και την ηγεσία του ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος αυτήν τη φορά «χτυπά» μέσω Twitter.

Με αφορμή το ερώτημα «εάν ο κ. Πάγκαλος θα εγγραφεί στην τοπική οργάνωση της περιοχής του», το οποίο, σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, διατυπώνουν κύκλοι κοντά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής σχολιάζει: «Κοίτα ποιοί μιλάνε. Τον Αύγουστο του '74 πυρήνας πρωτοβουλίας δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ στην Ελευσίνα. Ο Πάγκαλος, άσχετοι, ήταν ένας από αυτούς».


Και συνεχίζει: «Εσείς άραγε πού ήσαστε; Μερικοί δεν είχατε γεννηθεί, άλλοι κυκλοφορούσατε στην Ένωση Κέντρου και μερικοί κατά ΚΟΔΗΣΟ μεριά».

«Για να μην αναφερθούμε στις βαρύτερες περιπτώσεις που ανακάλυψαν το ΠΑΣΟΚ μετά το '81» προσθέτει, σχολιάζοντας ότι «οι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ με μικρή ή μεγάλη διάμετρο λένε οτι το μέλος πρέπει να "υπηρετεί" τις αποφάσεις της ηγεσίας».

«Υπηρέτης είναι αξιοπρεπές επάγγελμα. Προτιμότερο από το να είσαι ανεπάγγελτος και αργόμισθος υπάλληλος ενός χρεοκοπημένου κόμματος» σημειώνει.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου