Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Πάτρα: Καταψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα- Αναβολή για τον προυπολογισμό και τα ...προνοιακά επιδόματα

Καταψηφίστηκε πριν απο λίγο στο Δηματικό Συμβούλιο της Πάτρας το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2013, με ψήφους 22 υπέρ και 24 κατά. Η αντιπολίτευση επικαλέστηκε ελλείψεις και δεν ψήφισε υπέρ του προγράμματος με αποτέλεσμα να προκληθούν αλυσιδωτές ...παρενέργειες καθώς το θέμα θα έρθει ξανά προς ψήφιση απο το Δημοτικό Συμβούλιο.
Τούτο σημαίνει, ότι αν δεν ψηφιστεί το Τεχνικό Πρόγραμμα δεν μπορεί να ψηφιστεί ο προυπολογισμός για το 2013 και κατ΄ επέκταση δεν μπορούν να δοθούν τα προνοιακά επιδόματα.

Υπενθυμίζεται ότι τα προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου δεν εχουν δοθεί ακόμη στους δικαιούχους τους καθώς είναι απαραίτητο με βάση το νόμο  να ψηφιστεί ο προυπολογισμός.
Μάλιστα σήμερα στο Δήμο είχαν προσέλθει δεκάδες δικαιούχοι για να διαμαρτυρηθούν.
Από στελέχη της Δημοτικής Αρχής σχολιάστηκε δυσμενώς το γεγονός ότι καταψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα και απο συμβούλους που διαμαρτύρονται έντονα για τα προνοιακά επιδόματα όπως π.χ. οι κκ. Χαροκόπος, Σαμούρη κλπ., ενώ από συμβούλους της αντιπολίτευσης σχολιάστηκε ότι δεν μπορεί λόγω των επιδομάτων να περάσει όπως- όπως και εκβιαστικά  το Τεχνικό Πρόγραμμα.

ΠΗΓΗ thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου