Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Προβοκάτσια κατά της Ελλάδας από διεθνή ΜΜΕ & Άγκυρα: ”Έλληνες αστυνομικοί κλέβουν & ξυλοκοπούν μετανάστες”! – ”Ξεπλένουν” την Τουρκία

 

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Προβοκάτσια κατά της χώρας μας έχουμε από Διεθνή ΜΜΕ και ΜΚΟ για το θέμα των μεταναστών, καθώς κατηγορούν την Ελλάδα για βίαιη συμπεριφορά, ενώ την ίδια στιγμή ”ξεπλένουν” την Τουρκία, η οποία είναι αυτή η οποία μας τους μεταφέρει στην Ελλάδα!

Τι αναφέρουν οι Τούρκοι:

”Η φρικτή μεταχείριση των μεταναστών από την Ελλάδα και η ανθρώπινη τραγωδία που βιώνουν στα νερά του Αιγαίου έχουν γίνει πρωτοσέλιδα στον παγκόσμιο Τύπο και ανεξάρτητες έρευνες αποκαλύπτουν τη σοβαρότητα της κατάστασης με όλη της τη γύμνια.

Σύμφωνα με την έρευνα για τους πρόσφυγες, που διεξήχθη από κοινού από τα κορυφαία βρετανικά, γαλλικά και γερμανικά ΜΜΕ στα παγκόσμια ΜΜΕ και ολλανδική μη κυβερνητική οργάνωση και δημοσιεύτηκε σήμερα, αποκαλύφθηκε ότι η ελληνική αστυνομία πραγματοποίησε επιχειρήσεις που βασάνιζαν πρόσφυγες που περνούσαν τον ποταμό Έβρο. Η έκθεση έρευνας ανέφερε ότι ορισμένοι πρόσφυγες στρατολογήθηκαν από την αστυνομία και αυτούς τους αρχηγούς συμμοριών και ξυλοκόπησαν, λήστεψαν και επιτέθηκαν σε άλλους πρόσφυγες με αντάλλαγμα μια βίζα 25 ημερών.

Το δημοσίευμα:

Οργανισμοί μέσων ενημέρωσης με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η Guardian, η Le Monde με έδρα τη Γαλλία, η Der Siegel και η ARD Report München και ολλανδική μη κυβερνητική οργάνωση Lighthouse Reports, αποκάλυψαν τη δίωξη προσφύγων που προσπαθούσαν να περάσουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με αυτή, αναφέρθηκε ότι η ελληνική αστυνομία συνεργάστηκε με συμμορίες και συνέλαβε ορισμένους από τους πρόσφυγες, τους ξυλοκόπησαν βίαια, τους λήστεψαν και τους έστειλε παράνομα στην απέναντι όχθη του ποταμού με λαστιχένιες βάρκες.

Σε δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε σήμερα αναφέρεται επίσης, ότι: «οι αιτούντες άσυλο μεταφέρονται από τα σημεία κράτησής τους στην όχθη του ποταμού με αστυνομικά φορτηγά, όπου τους βάζουν βίαια σε λαστιχένιες βάρκες από άνδρες που φορούν μάσκες του σκι μπροστά στην ελληνική αστυνομία. Τότε αυτοί οι μασκοφόροι τους μεταφέρουν στην άλλη πλευρά».

ΠΗΓΗ https://directus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου