Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Πόλεμος στο Ισραήλ: Βίντεο-σοκ δείχνει τρομοκράτες της Χαμάς να σκοτώνουν εν ψυχρώ


Πόλεμος στο Ισραήλ: Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει έναν Ισραηλινό άνδρα να κείτεται νεκρός σε μία λίμνη αίματος μετά τα πυρά που δέχτηκε από ένοπλους άνδρες της Χαμάς.

Το βίντεο πιθανότατα έχει καταγράψει τρομοκράτης της Χαμάς χρησιμοποιώντας μια κάμερα GoPro και ακούγεται να λέει κυνικά: «Εντάξει, ώρα για την κάμερα… εδώ είναι ο πρώτος, εδώ είναι ο δεύτερος (αναφερόμενος στον δολοφονημένο Ισραηλινό πολίτη στο πλάνο και πιθανώς σε έναν άλλο που δεν είναι στο πλάνο)». Και προσθέτει: «Όλοι κρύβονται στα σπίτια τους».

Πόλεμος στο Ισραήλ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 

Σε άλλο βίντεο το οποίο προκαλεί φρίκη, ένας από τους τρομοκράτες της Χαμάς που φοράει και αυτός φοράει μια κάμερα στο κεφάλι μαγνητοσκοπεί την εισβολή το Σάββατο 8/10 σε ένα από τα Κιμπούτς.

Το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο Ισραηλινός στρατός, προκαλεί ανατριχίλα. Το βίντεο ξεκινά με πλάνα των ενόπλων της Χαμάς να προσεγγίζουν ένα από τα κιμπούτς στα οποία επιτέθηκαν το μοιραίο Σάββατο και ολοκληρώνεται με έναν εξ αυτών που καταγράφει με κάμερα όσα συμβαίνουν να δέχεται μια σφαίρα και να αφήνει την τελευταία του πνοή μέσα σε ουρλιαχτά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιήσαν μοτοσικλέτες για την επίθεσή τους στο συγκεκριμένο κιμπούτς κρατώντας από οπλοπολυβόλα μέχρι RPG. Φτάνοντας στην είσοδο του κιμπούτς οι ένοπλοι της παλαιστινιακής οργάνωσης εμπλέκονται σε ανταλλαγή πυρών πριν τελικά να καταφέρουν να μπουν στους χώρους. Στη συνέχεια πυροβολούν κατά σπιτιών, σκάνε το λάστιχο ενός ασθενοφόρου και ψάχνουν οικίες αναζητώντας υποψήφια θύματά τους.

Τελικά ο ένοπλος της Χαμάς που καταγράφει με κάμερα στη στολή του την επίθεση, πέφτει στο έδαφος χτυπημένος από πυρά αγνώστου με τον ίδιο να ουρλιάζει και να φωνάζει «δεν υπάρχει Θεός παρά μόνο ο Αλλάχ».

ΠΗΓΗ https://eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου