Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

“Βλέπω Ισραηλινούς να πεθαίνουν… και αυνανίζομαι! Θα πάρουμε τις ΗΠΑ” (vid.)


Άραγε τι γνώμη έχουν οι “είμαστε με τον άνθρωπο”, απανταχού πονόψυχοι της υφηλίου; Τι έχουν να πουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι του επιλεκτικού “ανθρωπισμού” για τα κτήνη σαν τον εν λόγω που υποστηρίζουν;

“Βλέπω Ισραηλινούς νεκρούς και αυνανίζομαι, απολαμβάνω να σκοτώνω Εβραίους, οι ΗΠΑ είναι γ@μ@μ@νες, είναι το κακό. Μια μέρα θα πάρουμε τις ΗΠΑ, όλοι οι μουσουλμάνοι θα καταστρέψουμε τις ΗΠΑ”… κι άλλα πολλά, γραφικά για κάθε φυσιολογικό άνθρωπο, όμως τόσο πραγματικά στις παρανοϊκές εποχές που ζούμε. Ένα ισραηλινό βίντεο αναλαμβάνει να “παρουσιάσει” τη φύση των διαταραγμένων συνανθρώπων μας, που όμως δεν είναι λίγοι. Πιστεύουν ότι όλα αυτά τα ανώμαλα τα διατάζει κάποιος “Αλλάχ” τον οποίο αποκαλούν Θεό. προαναγγέλλουν κατάληψη ολόκληρης της υφηλίου από τους μουσουλμάνους.

Στο πλαίσιο αυτού του “ευγενικού” σκοπού, δε διστάζουν να διακηρύσσουν πόσο απολαμβάνουν να βιάζουν Εβραίους, να τους κόβουν τα δάχτυλα, να τους σκοτώνουν. Σε φυσιολογικές συνθήκες είναι απλώς για ψυχιατρείο. Λέει και ένα “Χάιλ Χίτλερ” ο “κύριος” αυτός, την ιδεολογία του οποίου υποστηρίζουν πολλοί εξ αυτών που θα ήταν προτεραιότητα για το μαχαίρι του, εάν έβρισκε την ευκαιρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου