Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Φρέντι Μπελέρης: Στις 27 Μαΐου η δίκη της έφεσης – Η πρόεδρος του δικαστηρίου είναι η ίδια που είχε απορρίψει το αίτημά του για άδεια ορκωμοσίας


Για τις 27 Μαΐου ορίστηκε να εκδικαστεί η έφεση που είχαν ασκήσει κατά της πρωτόδικης απόφασης τόσο ο Φρέντι Μπελέρης, όσο και ο συνεργάτης του Παντελής Κοκαβέσης.

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως η δίκη θα διεξαχθεί 13 ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές, στις οποίες ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας είναι υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό με τι ρυθμούς θα κινηθεί η διαδικασία.

Αν η έφεση του Φρέντι Μπελέρη απορριφθεί, τότε είναι πιθανό να παραμείνει φυλακισμένος μέχρι το τέλος του Φθινοπώρου. Άρα, εάν εκλεγεί με τη ΝΔ, η χώρα θα έχει έναν ευρωβουλευτή που θα βρίσκεται στις φυλακές της Αλβανίας.

Επίσης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο OPEN , πρόεδρος του δικαστηρίου ορίστηκε μία γυναίκα δικαστικός -η οποία σε προηγούμενη φάση είχε απορρίψει αίτημα του Φρέντι Μπελέρη για να του δοθεί άδεια ορκωμοσίας προκειμένου να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας.


ΠΗΓΗ https://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου