Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Αδικαιολογήτως Απών (τσάμπα μάγκες.....χωρίς καρύδια....!!!)

Από Faceof

Όλες τις τελευταίες ημέρες και κάνοντας κάποιες μικρές επιχειρήσεις , για να διαμορφώσουμε και εμείς μια πραγματική άποψη για το τι αληθινά συμβαίνει και ποιοι νουθετούν τις διάφορες οργανώσεις, τους αναρχοαριστερούς άπλυτους της NWO και της Παγκοσμιοποίησης ........νιώσαμε μια τεράστια απουσία!!!!


Μέχρι και σήμερα το μεσημέρι και πριν από την έναρξη της τελικής επιχείρησης των κατοχικών δοσίλογων αστυνομικών δυνάμεων  διάσπασης του αποκλεισμού του κολαστηρίου της Βουλής , είχαμε μια ελπίδα (ως γνωστόν αυτή η πουτάνα πεθαίνει τελευταία !!), είχαμε μια ελπίδα ότι θα εμφανιστούν τα Πατριωτικά Κινήματα για να διαφυλάξουν , να συσπειρώσουν επιτέλους τους άμοιρους Έλληνες γύρω από έναν αληθινό σκοπό , αυτόν  της διάσωσης της χώρας μας της Ελλάδος!!!!

Δυστυχώς όμως , επειδή γνωρίζω αρκετά από μέσα , αυτών των Πατριωτικών Κινημάτων , είχα πάντα τις αμφιβολίες μου πέρα από το ποιον αυτών που απαρτίζουν αυτά τα ΔΗΘΕΝ Πατριωτικά Κινήματα αλλά και για το σθένος τους !!!!


Μπορεί να μοιάζουν ορισμένοι με το ιδιότυπο πολλές φορές ντύσιμό τους κάποιες φορές λίγο τρομαχτικοί , δυνατοί , σαν πολεμιστές μιας μετααποκαλυπτικής εποχής  .......που όμως στην πραγματικότητα είναι ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ!!!!!


Στην πραγματικότητα είναι fashion victims ενός συμβολισμού που προσπαθούν να το ντυθούν για να καλύψουν την μικρότητά τους ,την ατολμία τους, την δειλία τους ??

Αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι αποδεικνύουν την  ατολμία τους , είναι ΔΕΙΛΙΑ όμως να γνωρίζεις το καλό, το σωστό  και να μην το κάνεις!!!


Όταν είσαι Αδικαιολογήτως Απών από κάτι που σε χαρακτηρίζει ,  ΔΕΝ νομιμοποιήστε να χρησιμοποιείτε το τίτλο Πατριωτικό Κίνημα , ΈΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΝΟΥΘΕΤΉΣΕΤΕ , ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ NWO ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΉΣΗΣ , ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΡΑΣΕΙΣ , ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .....(τσάμπα μάγκες.....χωρίς καρύδια....!!! )!!!!

Έρρωσθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου