Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο ελληνικός λαός αντιστέκεται - Εντολές για ωμή και απρόκλητη βία από την Αστυνομία - Ξύλο και χημικά από νωρίς το πρωί (upd)

Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/

true-bloodΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:20 Για ενισχύσεις από την πλατεία καλεί το μπλόκο του Ζαππείου για να εμποδίσει τους βουλευτές να προσεγγίσουν την Βουλή - Στο σημείο κατευθύνονται μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.
12:01 Οι βουλευτές περνάνε μέσα από το Ζάπειο. Στο σημείο που οι διαδηλωτες έχουν κλείσει με οδόφραγμα το δρομάκι πίσω από την αίθουσα συνεδριάσεων του Ζαπείου, καταφθάνουν περιπολικά.
11:40 Περίπου στις 10.000 υπολογίζονται οι συγκεντρωμένοι τώρα στο Σύνταγμα, ενώ καταφθάνουν συνεχώς διαδηλωτές και από Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαλκίδα, Λάρισα, Βόλος, Τρίκαλα και από το μπλόκο του Ευαγγελισμού.

11:32
Από τις μεχρι τώρα συγκρούσεις αστυνομικών με διαδηλωτές τουλάχιστον 8 πολίτες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο είτε με τραύματα είτε με αναπνευστικά προβλήματα. Μπλόκα αγανακτισμένων διαδηλωτών παντού στα στενά γύρω από τη Βουλή - Ενισχύει τα δικά της μπλόκα η Αστυνομία έξω από το κτήριο- Μόνο 10 βουλευτές έχουν καταφέρει μέχρι αυτή την ώρα να φτάσουν στη Βουλή - 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου