Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Πρόσκληση Παπανδρέου σε Πούτιν να επισκεφθεί την Ελλάδα

Σχόλιο ιστολογίου μας : Άσε μας ρε GAP , μπορεί να κοροϊδεύεις ένα μεγάλο ποσοστό των Νεοελλήνων , αλλά ο Πούτιν δεν έχει δείξει μέχρι τώρα ότι είναι ηλίθιος ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.newstoday.gr/

Ανοιχτή πρόσκληση έκανε ο Γ. Παπανδρέου στο Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντίμιρ Πούτιν να επισκεφθεί την Ελλάδα όποτε το θελήσει, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες το βράδυ οι δύο ηγέτες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού, Ντμίτρι Πεσκόφ.
Πρόσκληση Παπανδρέου σε Πούτιν να επισκεφθεί την Ελλάδα
Οι επικεφαλείς των δυο κυβερνήσεων εκφράστηκαν θετικά για το σημερινό επίπεδο της ελληνορωσικής συνεργασίας σε όλους τους τομείς. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματούχο «ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε ευγνωμοσύνη στη ρωσική πλευρά για τη συνεργασία μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι προσωρινές οικονομικές δυσκολίες, τις οποίες έχει η ελληνική πλευρά, θα ξεπεραστούν σύντομα».



Το ελληνικό πρόβλημα ήταν φυσικά το κυρίαρχο θέμα της συζήτησης των δυο αντρών , οι οποίοι εξέφρασαν και τις ανησυχίες τους για την οικονομική κατάσταση που διαμορφώνεται όχι μόνο πανευρωπαϊκά, αλλά και παγκόσμια.
Σημειωτέον ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις Ελλάδος και Ρωσίας κινούνται σε τεντωμένο σκοινί με τη Μόσχα να έχει εκδηλώσει, προσεκτικά, τη δυσαρέσκειά της για μία σειρά θεμάτων (όπως π.χ οι καθυστερήσεις σε ρωσικά επενδυτικά σχέδια στη χώρα μας), ενώ πρόσφατα ακυρώθηκε και η επίσκεψη του έλληνα υπουργού Εξωτερικών κ. Στ. Λαμπρινίδη στη Μόσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου