Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ο Καρχιμάκης δέχθηκε επίθεση από αγανακτισμένους! Πώς δεν το "πληροφορήθηκε" νωρίτερα;

Από το ιστολόγιο http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_4411.html
Στην φωτό, ο κύριος Καρχιμάκης, ιππεύων την μοτοσικλέτα του, οδηγεί σε πεζοδρόμιο!!! Κανένας τροχονόμος δεν υπάρχει; Ή μήπως ο κύριος Καρχιμάκης είναι υπεράνω του νόμου; Εκτός και εάν ο νέος Κ.Ο.Κ. επιτρέπει την οδήγηση στα πεζοδρόμια, οπότε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κυκλοφορεί νόμιμος!!! Λέτε να είναι;

Προσπάθησαν να εισβάλουν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ μιλούσε για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ούτε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ γλίτωσε απο τους αγανακτισμένους... Έτσι χθες στη Θεσσαλονίκη κατά την μετάβασή του σε κεντρικό ξενοδοχείο βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ομάδα διαδηλωτών.
Συγκεκριμένα, έξω απο το ξενοδοχείο που πραγρατοποιήθηκε εκδήλωση για τον Ανδρέα Παπανδρέου με ομιλητή τον Μιχ.Καρχιμάκη, συγκεντρώθηκε μια μικρή ομάδα πολιτών, οι οποίοι στη συνέχεια επιχείρησαν να εισβάλουν στην αίθουσα της εκδήλωσης, αλλά απομακρύνθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.
Εμείς πάντως, έχουμε μία (μόνο) απορία... Πώς έγινε και δεν πληροφορήθηκε εγκαίρως την "επίθεση" εναντίον του ο κύριος Καρχιμάκης; Τόσα βαλιτσάκια και κανένα δεν του "είπε" τίποτε; Λέτε να μην δουλεύουν καλά; Να πάρει κι άλλα τότε, να μην χάσουμε τέτοιο κελεπούρι από την πολιτική ζωή της χώρας...!
Αχ Τζένη... Αχ, Μιχάλη...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου