Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές ο στόχος

Από το ιστολόγιο http://www.knossopolis.com/

Το τελευταίο χρόνο ΞΑΦΝΙΚΑ οι αγορές θυμήθηκαν ότι η Ελλάδα χρωστάει (βέβαια η αγορές δεν έκαναν λόγο για τα 14 ΤΡΙΣ που χρωστάει η Αμερική, ούτε για τα 4 ΤΡΙΣ που χρωστάει η Γερμανία), ο νεοεκλεγείς Πρωθυπουργός έπαιξε τον ρόλο του τελάλη με τα γνωστά "Τιτανικός" "Εντατική" για να ανέβουν τα CDS και αυτά με την σειρά τους να παρασύρουν τα SPREADS. Όλο αυτό όμως ήταν η παράσταση του θεατρικού, το σενάριο είχε γραφτεί πολλά πολλά χρόνια νωρίτερα, και άρχισε να εφαρμόζεται μετά το 1974. Τελικός στόχος όμως ποιος είναι;
δείτε το βίντεο:

Η Τράπεζα και η υπόλοιπη οικονομική πυραμίδα στόχο έχει πάντα το κέρδος, προσέξτε όμως, άλλο πράγμα είναι το κέρδος και άλλο το χρήμα!
Χρήμα έχουν απεριόριστο δεν χρειάζονται, μα κι αν χρειαστούν βάζουν το μηχάνημα και κόβει όσο θέλουν, δεν στοιχίζουν τίποτε μερικά φύλλα χαρτιού και λίγο μελάνι. Το χρήμα (με τους τόκους) δηλαδή το χρέος, είναι το μέσον για το κέρδος, και κέρδος γι αυτούς είναι να μπορούν να αγοράζουν και να ελέγχουν τις ζωές μας, πράγμα που τους δίνει εξουσία για να πετύχουν τον τελικό στόχο τους. Αν ψάχνετε αποδείξεις για τα λεγόμενα αυτά ή απλά το γιατί, δεν έχετε παρά να διαβάσετε την Παλαιά Διαθήκη.
Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές είναι κάτι πραγματικό και μέσω του "κούφιου" χρήματος τις παίρνουν υπό τον έλεγχο τους, δεν τους ενδιαφέρει να έχουν αυτοί, τους ενδιαφέρει αν μην έχουμε εμείς!
Μπορείτε να φανταστείτε την Γερμανία π.χ. χωρίς ενέργεια; θα ψοφάγανε από το κρύο σαν τα σκυλιά, τα πολλά εργοστάσια και η μεγάλη βιομηχανία θα ήταν παρελθόν, και το ψεύτικο χρήμα δεν θα τους ήταν χρήσιμο παρά μόνο για προσάναμμα... Καταλάβατε τώρα γιατί προσπαθούν μέσω του ψεύτικου χρέους και του "κούφιου" χρήματος να μας πάρουν τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές και ειδικά το φυσικό αέριο νοτίως της Κρήτης; αν εμείς αποκτούσαμε ποτέ τις πηγές αυτές δεν θα είχαν ΚΑΜΙΑ επιρροή θα είχαν χάσει το παιχνίδι.




or: #000000; font-size: small;">₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ₪₪₪₪₪

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου