Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Αδιάφοροι μέχρι θανάτου ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ


Από το news247

Ένα σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κάνει το γύρο του κόσμου. Σε αυτό απεικονίζεται ένα κοριτσάκι το οποίο παρασύρεται δύο φορές από διερχόμενα αυτοκίνητα.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην κινεζική πόλη Φοσάν και καταγράφηκε από κάμερες της τροχαίας. Η μικρή ξέφυγε από τον έλεγχο της μητέρας της, η οποία είχε μπει σε καθαριστήριο και άρχισε να περιφέρεται στο δρόμο με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει ένα μικρό βαν. Ο οδηγός του σταματάει για λίγο, αφού έχει πατήσει το παιδί και στη συνέχεια αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται.


 
 Το δίχρονο  κορίτσι μένει αναίσθητο στη μέση του δρόμου και όσοι άνθρωποι και αν περνούν απλά κάνουν πως δεν τη βλέπουν. Την προσπερνούν και κανείς δεν σταματάει να της προσφέρει βοήθεια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το παιδί να χτυπηθεί δεύτερη φορά από άλλο όχημα!

 Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ ένας οδοκαθαριστής έσπευσε να τη βοηθήσει, αλλά όταν η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν εγκεφαλικά νεκρή.

 Οι δύο οδηγοί που χτύπησαν το παιδί έχουν συλληφθεί ενώ αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι η αναισθησία και η αδιαφορία των ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου