Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Κόντρα για την έδρα του Άδωνι

Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΛΑΟΣ και του διαγραφέντος πλέον βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη για την βουλευτική του έδρα.

«Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε, τόσο με δημόσιες τοποθετήσεις του, όσο και στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, ότι προτίθεται να παραδώσει την έδρα του. Αναμένεται ο λόγος του να γίνει πράξη» ανέφερε σε ανακοίνωση του ο ΛΑΟΣ.

Ωστόσο ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής όταν προσήλθε σήμερα στο υπουργείο στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη, προκειμένου- όπως είπε- να ολοκληρώσει όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις και να χαιρετίσει το προσωπικό και τους συνεργάτες του,


«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η καρέκλα, ούτε του υπουργού ούτε του βουλευτού» υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη για την ευκαιρία που του έδωσαν να υπηρετήσει στην κυβέρνηση.

«Ο κ. Αδ. Γεωργιάδης γνωρίζει πολύ καλά ότι η παράδοση της βουλευτικής έδρας δεν επηρεάζει, κατά κανέναν τρόπο, τη δραστηριότητά του ως Υπουργού. Δεν περιμέναμε υπεκφυγές, που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα του» ήταν η απάντηση του ΛΑΟΣ.

«Καμία υπεκφυγή! Δεν είμαι πια υφυπουργός. Επιθυμώ ως απλός βουλευτής να είμαι στην Ολομέλεια και στην αρμόδια Επιτροπή μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το καμποτάζ. Αμέσως μετά θα παραδώσω την έδρα μου» δήλωσε ο Αδ. Γεωργιάδης στο Real.gr 

Το σκέφτεται για την έδρα ο Μάκης Βορίδης 

Δεν έχω σκεφτεί εάν θα παραδώσω την έδρα δήλωσε ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Real fm 97.8.

Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, δεν απάντησε στην ερώτηση για το αν θα ενταχθεί στη ΝΔ επισημαίνοντας ότι «όλη αυτή η συζήτηση είναι πρόωρη και τόνισε ότι το μείζoν είναι αυτό που έγινε εχθές, η υπερψήφιση δηλαδή της νέας δανειακής σύμβασης».

«Η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού σε εξέλιξη» είπε και πρόσθεσε ότι «αυτό που συνέβη εχθές ήταν είναι ένα μεγάλο πολιτικό γεγονός αλλά το σημαντικό για τη χώρα είναι να προχωρήσει η συμφωνία. Η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια και θα δούμε πως θα μορφοποιηθεί και θα βρουν τις θέσεις τους οι πολιτικές δυνάμεις που ταιριάζουν τα χνώτα τους, επίσης δεν απέκλεισε τη δημιουργία νέων πολιτικών σχημάτων.

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου