Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Άγριο κράξιμο στον Σημίτη

Άγριο κράξιμο στον Σημίτη
Άγρια επεισόδια λεκτικής βίας εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, επί της οδού Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι.
Το σπίτι του κ. Σημίτη φυλασσόταν, όπως πάντα άλλωστε, από ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας, οι άνδρες των οποίων βρέθηκαν επίσης στο στόχαστρο των διαδηλωτών.
Οι διαδηλωτές βρέθηκαν στο Κολωνάκι, στο πλαίσιο της μεγάλης συγκέντρωσης που αναπτύχθηκε στους δρόμους πέριξ της πλατείας Συντάγματος, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που άσκησε επί δύο τετραετίες ο Κώστας Σημίτης.
"Είστε τελειωμένοι, είστε νεκροί, καταλάβετέ το! Είστε γερμανοτσολιάδες! Η ιστορία σας μαύρισε! Θα είστε αιώνια εφιάλτες! Έχετε τον στοιχειώδη εγκέφαλο ενός πεντάχρονου να καταβάλετε τι έχετε κάνει ή είστε τόσο ηλίθιοι και γι' αυτό σας επέλεξαν; Προδότες, είστε για κρέμασμα!" είναι μερικά από αυτά που ακούστηκαν.

Απευθυνόμενοι στον πρώην πρωθυπουργό, οι διαδηλωτές φώναζαν "κουφάλα, εβραίε Σημίτη έλα έξω", τον αποκαλούσαν "ψεύτη" και "προδότη", ενώ τον στόλισαν με πολλά ακόμη ...κοσμητικά επίθετα, τα οποία μπορείτε να ακούσετε στο video που ακολουθεί.
Με σκληρές εκφράσεις όμως, επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς που φρουρούσαν την οικία Σημίτη.
"Πρέπει να φυλάτε τη Δημοκρατία, πρέπει να φυλάτε εμάς και όχι αυτά τα μ....! Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει; Ξέρετε πόσα λεφτά θα πάρετε 15ήμερο; Πρέπει να επιλέξετε στρατόπεδο, μην επιλέξετε λάθος στρατόπεδο. Είστε τα ίδια σκατά με αυτούς που φυλάτε, πρέπει να κάνετε σουρωτήρι τον Σημίτη!".

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου