Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Άγριος καβγάς στη ΝΔ

Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν ο Α. Λυκουρέντζος με τον Τ. Μητρόπουλο. Ο Γραμματέας της ΝΔ ανακοίνωσε στον υποψήφιο βουλευτή στην Β Πειραιά την απόφαση του κόμματος να τοποθετηθεί στην 5η θέση του ψηφοδελτίου και ο Γ. Ανατολάκης ο οποίος μετακόμισε από το ΛΑΟΣ στην ΝΔ να καταλάβει την 4η θέση του ψηφοδελτίου.

Ο Τάσος Μητρόπουλος δεν το δέχθηκε και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Α. Λυκουρέντζο .Το τηλέφωνο έκλεισε απότομα με τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν και μερικά... γαλλικά.


Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο δεν σταμάτησε εκεί. Ο Τάσος Μητρόπουλος σε έξαλλη κατάσταση ανέβηκε στα γραφεία της ΝΔ στην Λ. Συγγρού προκειμένου να ζητήσει από κοντά εξηγήσεις από τον Α. Λυκουρέντζο.

Το περιστατικό συνέβη χθες (Δευτέρα) την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς συναντούσε στο γραφείο του τον Γ. Κοντογιάννη. Οι φωνές μεταξύ του Α. Λυκουρέτζου και του Τ. Μητροπούλου ακούστηκαν σε όλο τον 3ο όροφο αλλά με την παρέμβαση την ψυχραιμότερων το επεισόδιο προς το παρόν έληξε... Τελικά πέρασε του Τ. Μητρόπουλου ο οποίος παρέμεινε στην 4η θέση.

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου