Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Πρωτοσέλιδο ο Τράγκας στη Bild

-«Συμπεριφέρεται ως δεύτερος Χίτλερ» είναι ο τίτλος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Γιώργος Τράγκας στη γερμανική εφημερίδα Bild και σήμερα δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική της έκδοση.

-«Η υποδοχή της Merkel στην Ελλάδα γίνεται με αντι-μερκελικές πορείες και διαδηλώσεις και την κινητοποίηση 7.000 αστυνομικών, ενώ ήδη από χθες, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, χιλιάδες ήταν αυτοί που κατέβηκαν στους δρόμους φωνάζοντας συνθήματα όπως, «Έξω από τη χώρα μας σκύλα» και «Κόρη του Χίτλερ εδώ δεν είναι το 4ο Ράιχ».


-«Στην κορυφή των διαμαρτυριών ενάντια στη Merkel στέκει ο Γιώργος Τράγκας, ο πιο δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής στην Ελλάδα, ο οποίος αρχίζει τις εκπομπές του με τη φράση: «Καλώς ήλθατε στο γερμανικό προτεκτοράτο», προσβάλλει την καγκελάριο και προτρέπει τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους: «Δείξτε στην κ. Merkel! Οι δανειστές μας δεν μπορούν να είναι φίλοι μας!»

-«Οι συντάκτες της Bild συνάντησαν τον παρουσιαστή –στον οποίο έχει επιβληθεί πρόστιμο 25.000 ευρώ λόγω εξύβρισης της Merkel (την είχε αποκαλέσει πατημένο στρούντελ)- στην Αθήνα. Ο κ. Τράγκας επέλεξε για τη συνάντηση ένα 5στερο ξενοδοχείο στα βόρεια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Κηφισιά. Ωστόσο ο ίδιος εμφανίστηκε ντυμένος πολύ σπορ, φορώντας ένα polo πουκάμισο.



Ο Τράγκας μας έδωσε φιλικά το χέρι και είπε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Γερμανούς, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την Angela Merkel. Συμπεριφέρεται ως ένας δεύτερος Χίτλερ. Οι μέθοδοι αυτές είναι μέθοδοι ενός δικτάτορα. Εμείς ως Ελλάδα συρρικνωνόμαστε προκειμένου να μεγαλώνει η Γερμανία».

-«Είναι αυτές οι περίεργες απόψεις που υιοθετούν όλο και περισσότεροι Έλληνες» σχολιάζει η εφημερίδα.

-«Ο Τράγκας φαίνεται ότι θυμώνει όποτε αναφέρεται στην καγκελάριο. Την αποκαλεί «κρύο άτομο» και «γυναίκα χωρίς συναισθήματα» -πράγμα που του επιβεβαίωσε και η συγγραφέας του βιβλίου για τη Merkel, Gertrud Höhle, που παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό του Τράγκα, Crash».

-«Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνομιλίας μας, ο Τράγκας σηκώνεται συνέχεια από την καρέκλα και παίρνει αυτή τη χαρακτηριστική πόζα της Merkel. Ακουμπά τα χέρια του μεταξύ τους και λέει: -«Αυτή η πόζα είναι ενδεικτική του πόσο κρύα είναι η Merkel».

-«Ο παρουσιαστής θεωρεί την καγκελάριο υπεύθυνη για την κρίση στην Ελλάδα, καθώς καθυστέρησε πάρα πολύ να παράσχει βοήθεια στη χώρα. Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει επιδεινωθεί δραματικά ενώ οι συγκρίσεις με τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης ήταν σωστές» σημειώνει η Bild.

-«Ο Τράγκας επισημαίνει ότι οι Έλληνες υποφέρουν, δεν έχουν να φάνε ενώ έχουν ελλείψεις ακόμα και σε φάρμακα. Υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να πάει χειρότερα η κατάσταση. ‘Και για τον λόγο αυτό, κάτι πρέπει να κάνουμε με τη Merkel’ τονίζει».

-«Ο δημοφιλής δημοσιογράφος έβγαλε τις προηγούμενες δεκαετίες, με τις εφημερίδες του και τα περιοδικά, πολλά λεφτά. Αυτή την περίοδο έχει εκπομπή στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο ενώ ασχολείται και με το περιοδικό του Crash.

-«Τελευταία, κατηγόρησε τη Merkel για υποτιθέμενα ‘εγκλήματα πολέμου’. ‘Η Merkel πρέπει να καταλάβει τι μας κάνει’ τονίζει ο Τράγκας».

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου