Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Χιλιάδες διαδηλωτές σε Σύνταγμα-Ομόνοια

Σε εξέλιξη είναι εδώ και λίγη ώρα τα συλλαλητήρια ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα και του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, ενώ η κ. Μέρκελ έχει ήδη φτάσει στην Αθήνα. Κόσμος βρίσκεται στις δύο πλατείες κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα ενώ υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από 7.000 αστυνομικούς. Κάνοντας βήμα, μερικές δεκάδες έφεδροι αξιωματικοί φωνάζοντας «ψηλά, ψηλά τα πράσινα μπερέ», συμμετείχαν στην πορεία και περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι έφτασαν στο Ζάππειο.


Παναττική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι κηρύχθηκε σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Στη στάση συμμετέχουν νοσοκομειακοί γιατροί, δάσκαλοι, καθηγητές και φαρμακοποιοί, ενώ από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα δε θα κινηθούν μπλε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Το «παρών» στο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ θα δώσει και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ στην Ομόνοια βρίσκεται η Αλέκα Παπαρήγα. Προσυγκέντρωση στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και στη συνέχεια θα επιδώσουν ψήφισμα στη γερμανική πρεσβεία.

Από τις 11.30 έχουν κλείσει όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σε πλήρη ισχύ είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.


ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου