Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Χρυσή Αυγή: Δολοφονική συμμορία είναι η Μέρκελ και ο Σόιμπλε

Για βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής από ανθελληνικές φυλλάδες κάνει λόγο το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, με αφορμή αφιέρωμα του περιοδικού  der Spiegel για τα έργα και τις ημέρες της Χρυσής Αυγής. 

«Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στην τοκογλυφική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Δολοφονική συμμορία» δεν είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, αλλά η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, η τρόικα και τα υπόλοιπα κοράκια, καθώς και τα δημοσιογραφικά τους όργανα που ασελγούν στην Ελλάδα»,αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Χρυσής Αυγής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πολυσέλιδο αφιέρωμα του, το γερμανικό περιοδικό περιγράφει λεπτομερώς τις πράξεις βίας της Χρυσής Αυγής και παράλληλα προσπαθεί να αναλύσει τα αυξανόμενα ποσοστά δημοφιλίας της. Μιλά για «δολοφονική συμμορία», υπογραμμίζοντας ότι «πουθενά αλλού στην Ευρώπη νεοναζί και ακροδεξιοί δεν επωφελούνται τόσο από από την οικονομική κρίση όσο στην Αθήνα. Με πράξεις ωμής βίας τρομοκρατούν τη χώρα. Αστυνομικοί συνεργούν.»
 
Η αρθρογράφος του περιοδικού der Spiegel, αναφέρεται ακόμη, στις καταγγελίες των οργανώσεων προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες και περιγράφει αναλυτικά την δράση της Χρυσής Αυγής.

«Εδώ και μήνες ακροδεξιοί προκαλούν φόβο και τρόμο στην Ελλάδα (...)σημειώνονται επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών, διώκονται ομοφυλόφιλοι και ξυλοκοπούνται αριστεροί, υπήρξαν ακόμη και νεκροί. Σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας αλλοδαποί και μειωνότητες δεν τολμούν να βγουν έξω τα βράδια. (...)Δημοσιογρ΄παφοι και βουλευτές που στηλιτεύουν το φαινόμενο δέχονται απειλές ή ξυλοκοπούνται (...)σε μικρές ομάδες, πεζή ή σε μοτοσικλέτες, επιτίθενται αλλοδαπούς και αριστερούς και τους ξυλοκοπούν άγρια. Χρησιμοποιούν ρόπαλα,μαχαίρια, έως και πιστόλια (...) πολλά από τα θύματα δεν καταφεύγουν καν στην αστυνομία».
 
ΠΗΓΗ  protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου