Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Πατριός - κτήνος! Έδειρε και πέταξε από τις σκάλες 10χρονο κοριτσάκι!

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει το 10χρονο κοριτσάκι από την Αλβανία, όπου χθες βράδυ έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πατριού της. Ήταν περίπου στις 23.50 το βράδυ, στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν ο 27χρονος Αλβανός πήγε μεθυσμένος στο σπίτι της αδερφής του, για να παραλάβει το 10χρονο κοριτσάκι, το οποίο είχε αφήσει εκεί η μητέρα του, καθώς η ίδια εργαζόταν σε γνωστό fast-food της πόλης.


Όπως διαβάζουμε στο EviaZoom, ο 27χρονος πατριός, μόλις μπήκε στο σπίτι άρχισε να φωνάζει χωρίς λόγο και αφού χτύπησε την αδερφή του και τον άνδρα της, εισέβαλε στο δωμάτιο που βρισκόταν η 10χρονη και την ξυλοκόπησε, σέρνοντας την από τα μαλλιά, όπου στο τέλος την πέταξε από τις σκάλες!

Σε κατάσταση σοκ, η αδερφή του ειδοποίησε το ασθενοφόρο και την αστυνομία και λίγο αργότερα κατέφθασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι πήγαν να συλλάβουν τον δράστη, αλλά εκείνος αντιστάθηκε και προσπάθησε να τους χτυπήσει, ενώ τους έβριζε.

Τελικά, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο στα κρατητήρια Χαλκίδας, αλλά και εκεί δέχτηκαν απειλές και ύβρεις από τον φερόμενο ως δράστη.


ΦΩΤΟ από το EviaZoom
ΦΩΤΟ από το EviaZoom

Το κοριτσάκι, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και απο εκεί, στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 27χρονος Αλβανός κατηγορείται για σοβαρά αδικήματα (ενδοιοκογενειακή βία, απείθεια, αντίσταση και βλασφημία εναντίων των αστυνομικών) και οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ.Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την κράτηση του.
Στην απολογία του, τόνισε ότι είχε πιει και δεν ήξερε τι έκανε...

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδεχόμενο συλληψης και της μητέρας της μκικρής για παραμέληση ανηλίκου.

ΠΗΓΗ newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου