Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Malaysia Airlines Λύθηκε ένας γρίφος: Ο συγκυβερνήτης του Boeing είπε «καληνύχτα»!!!

Η αστυνομία δεν βρήκε κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του πιλότου - Τα ηνία στις έρευνες στο νότιο τμήμα του Ινδικού Ωκεανού αναλαμβάνει η Αυστραλία και στα βόρεια το ΚαζακστάνΣτον συγκυβερνήτη της πτήσης 370 της Malaysia Airlines, Φαρίκ Αμπντούλ Χαμίντ, ανήκει, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της μαλαισιανής αεροπορικής εταιρείας, η φωνή που είπε «όλα καλά, καληνύχτα» λίγο πριν χαθεί το στίγμα του χαμένου εδώ και 9 ημέρες Boeing.

Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το επιτελικό στέλεχος της Malaysia Airlines ανακοινώθηκε, επίσης, ότι η αστυνομία δεν βρήκε κανένα σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του πιλότου της πτήσης, Ζαχάρι Αχμάντ Σαν, στο πρόσωπο του οποίου έχει επικεντρωθεί ένα σημαντικό τμήμα των ερευνών μετά τις αποκαλύψεις ότι ήταν φανατικός πολιτικός ακτιβιστής.

Στη συνέντευξη τύπου, πάντως, τα στελέχη της Malaysia Airlines δεν είπαν τίποτα σχετικά με τις πληροφορίες που θέλουν την αστυνομία να ερευνά και ένα επιβάτη της πτήσης που διέθετε εκπαίδευση πιλότου αρκούμενα στο ότι ερευνάται το παρελθόν όλων των επιβάτων και όλων των μελών του πληρώματος.

Την ίδια ώρα η Αυστραλία ανακοίνωσε ότι ανταποκρινόμενη στην έκκληση της Μαλαισίας για παροχή βοήθειας στη διεξαγωγή των ερευνών, αναλαμβάνει την έρευνα σε ένα τμήμα έκτασης 10.000 μιλίων στον Ινδικό Ωκεανό και το Καζακστάν.

Συνολικά στις έρευνες συμμετέχουν αντιπροσωπείες από 26 χώρες.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου