Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ο γέροντας Κρητικός που έβαλε στη θέση του τον Θεοδωράκη (Βίντεο)


Ο γέροντας Κρητικός που έβαλε στη θέση του τον Θεοδωράκη (vid)
Αμήχανος ο επικεφαλής του «Ποταμιού» δεν είχε απαντήσεις ούτε για την ανεργία ούτε για την κρίση.
Όλη την αλήθεια για το «Ποτάμι» του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, την είπε με λίγα λόγια ένας ηλικιωμένος Κρητικός που βρέθηκε στον «Κήπο» των Χανίων για να ακούσει την παρουσίαση του κόμματος.
Ένα κόμμα το οποίο χωρίς να έχει διατυπώσει ποτέ ούτε… μισή πολιτική πρόταση για έστω ένα από τα μεγάλα σημερινά πολιτικά προβλήματα, παρουσιάζεται σε «δημοσκοπήσεις» τρίτο κόμμα – και με δυναμική που σύντομα θα το βγάλει και πρώτο! – και την στιγμή που δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης που να δηλώνει ότι θα το ψηφίσει!

Ο κ. Θεοδωράκης ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο την περιοδεία του από τη γενέτειρά του, περιμένοντας ότι οι συντοπίτες του θα τον «αγκαλιάσουν».
Ωστόσο οι Κρητικοί, δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τελικά ο κ. Θεοδωράκης δεν κατάφερε στα Χανιά να γεμίσει ούτε ένα καφενείο!
Βέβαια τα γνωστά Μέσα που τον στηρίζουν, έδειξαν πλάνα με… λαό ο οποίος χειροκροτούσε τον κ. Θεοδωράκη.
Αλήθεια, πώς είναι δυνατόν ένα κόμμα που στις δημοσκοπήσεις τα ποσοστά του αγγίζουν ακόμα και το 15% να μην καταφέρνει να μαζέψει κόσμο σε προεκλογική συγκέντρωση και μάλιστα στη γενέτειρα του επικεφαλής του; Ή όντως κάτι δεν πάει καλά με τις δημοσκοπήσεις ή οι Κρητικοί το Σάββατο είχαν δουλειές και δεν πήγαν στην πρεμιέρα του Στ. Θεοδωράκη.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Θεοδωράκη στους «Κήπους» των Χανίων, ένας  ηλικιωμένος Κρητικός με την απλή λογική του μέσου Έλληνα πολίτη – που βέβαια έχει δει και έχει ζήσει εδώ και σαράντα χρόνια τα ψέματα της Πασοκικής μεταπολίτευσης – είπε χαρακτηριστικά:
«Για το ενάμιση εκατομμύριο ανέργους είπατε τίποτα; Για την παγκόσμια κρίση είπατε τίποτα; Δεν είπατε τίποτα! Και που κάτσαμε να σας ανεχθούμε να σας ακούσουμε τόσην ώρα, χάρη σας έκανα!».
Η αμηχανία του κ. Θεοδωράκη ήταν εμφανής καθώς ήταν προφανές ότι δεν είχε να πει τίποτα ούτε για την ανεργία ούτε για την κρίση.
Δείτε το βίντεο: 

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου