Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

«Ποτάμια Οδός ’22»: Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση για την «διέλευση υδάτινου κωλύματος» στον Έβρο (Βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό βίντεο, διάρκειας 3:43 λεπτών, από την άσκηση «Ποτάμια Οδός ’22» του Δ’Σώματος Στρατού και της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) που είχε ως αντικείμενό της τη «διέλευση υδάτινου κωλύματος» στον Έβρο, παρουσία και παρατηρητών από ξένες χώρες, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το ΓΕΣ.

Η προαναφερθείσα εκπαιδευτική δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε το διάστημα από τη Δευτέρα 4 έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πλωτών Μέσων (ΚΕΠΜ) Νοτίου Έβρου, στη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν αντικείμενα «διεξαγωγής επιχειρήσεων διαβάσεως ποτάμιας γραμμής», όπως σημειώνεται από το ΓΕΣ.

2__35_
3__31_
4__22_
9__3_
10__4_

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών (VIP-Day) της άσκησης παρακολούθησε ο Διοικητής του Δ΄ ΣΣ Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση, ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό, καθώς και παρατηρητές από τις ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Υποδιοικητής της 34ης Μεραρχίας Πεζικού Ταξίαρχο Stephen E. Schemenauer, την Ιταλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Κύπρο.

ΠΗΓΗ  directus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου