Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η απάντηση του Παπανδρέου στον Μιχελάκη

Με μια σκληρή ανακοίνωση το γραφείο τύπου του Γιώργου Παπανδρέου απαντά στο Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος ζήτησε από το βήμα της βουλής να παραδώσει ο πρώην Πρωθυπουργός την βουλευτική του έδρα, από την στιγμή που θα διδάσκει στο Χάρβαρντ.

«Ο κ. Μιχελάκης, προσφέρει κάκιστες υπηρεσίες και στην Ελλάδα και στην Κυβέρνηση συνεργασίας υποτίθεται ότι στηρίζει με την ψήφο του. Είναι κατανοητή η θλίψη του που γεννά την παραφροσύνη. Δεν είναι για όλους εύκολο να στηρίζουν συνειδητά σήμερα αυτά που λυσσαλέα μάχονταν χθες».


Κατηγόρησε τον βουλευτή της ΝΔ ότι ως εκπρόσωπος του κόμματος ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. «Ο λόγος του θα έπρεπε να μείνει ασχολίαστος και να παραδοθεί στις επόμενες γενεές σαν δείγμα πολιτικού λόγου προς αποφυγήν, αν ο κ. Μιχελάκης δεν βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία παραπλάνησης και συγκάλυψης. Βεβαίως, δεν είναι ο μοναδικός άξιος χειριστής της εύκολης και ανεύθυνης προπαγάνδας που κυριάρχησε τα τρία τελευταία χρόνια, όπως αποδεικνύεται και σήμερα. Και για αυτό έχουν βαριές ευθύνες. Τώρα όμως προέχει να συνεχιστεί η εθνική προσπάθεια.»


ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου