Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Γιάννης Μάζης, Σύγκρουση ΗΠΑ - Ρωσίας, δαπάνες του Ουκρανικού λαού έχουμε στην Ουκρανία

 

Σύγκρουση ΗΠΑ - Ρωσίας, δαπάνες του Ουκρανικού λαού έχουμε στην Ουκρανία δηλώνει ο καθηγητής Γεωπολιτικής Γιάννης Μάζης

Πρέπει να παρέμβει η Ευρώπη, να μπει σαν ενδιάμεσος στον ανταγωνισμό των δύο ηγεμονικών δυνάμεων ΗΠΑ και Ρωσίας, με μια συντονισμένη διπλωματική προσπάθεια συμπληρώνει ο καθηγητής Δεν θα σταματήσει μόνος του ο πόλεμος στην Ουκρανία. Θα σταματήσει μόνο αν δημιουργηθούν τετελεσμένα από την μία ή την άλλη πλευρά τονίζει ο Κος Μάζης. 
Συγκεκριμένα ο καθηγητής αναφέρει Παράθεση "Αν δεν έχουμε τετελεσμένα επί του εδάφους τα οποία επιθυμεί είτε η μία είτε η άλλη πλευρά σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να έχουμε οριστικές, τελεσίδικες διπλωματικές επαφές. 
Για αυτό λοιπόν θα περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί ή να αποτύχει, ένα από τα δύο, η επίθεση στην οποία έχει επιδοθεί αυτήν τη στιγμή η Ρωσική ομοσπονδία στις περιοχές του Ντονμπας και από κει και μετά θα δούμε τι θα γίνει από πλευράς τελικών διπλωματικών επαφών" 
 Δυσκολεύεται η Ρωσία από τις κυρώσεις αλλά σίγουρα δεν έχει γονατίσει όπως ίσως θα περίμενε η Δύση όταν επέβαλε τις κυρώσεις και άρα χωρίς μια συντονισμένη διπλωματική προσπάθεια η σύγκρουση θα συνεχιστεί 

 ▶ Πηγή: Blue Sky Τηλεόραση https://blueskytv.gr/
Συγνώμη για το κενό 5-10 δευτερολέπτων στην μέση. Μας πρόδωσε η τεχνολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου