Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

"Αν έχετε πατρίδα αν έχετε τιμή, σίριαλ να γυρίσετε για την κατοχή"

Η προηγούμενη Τετάρτη ήταν μόνο η αρχή…


Αποφασισμένοι να πετύχουμε τον σκοπό μας, και αφού οι πρόξενοι τις τουρκικής προπαγάνδας στην Αθήνα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, δεν μας έχουν λάβει υπόψη, επιστρέφουμε ξανά στα κεντρικά γραφεία του ομίλου. Δεν διαμαρτυρόμαστε μόνο για την τούρκικη σειρά που είναι γυρισμένη στα κατεχόμενα, αλλά και...
για την προκλητική-προδοτική στάση του σταθμού που συνεχίζει χωρίς να απολογηθεί να την προβάλλει.

Την περασμένη Τετάρτη, μέσα από το ψήφισμα μας, ζητήσαμε από τους υπευθύνους του καναλιού, εξηγήσεις για την προβολή της σειράς και ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ τον άμεσο τερματισμό της προβολής της. Παρ' όλα αυτά καμιά απάντηση δεν πήραμε από το "κέντρο αποφάσεων" του συγκροτήματος και η σειρά συνεχίζει να μεταδίδεται. Ο εθνικός εξευτελισμός συνεχίζεται.


Για το λόγο αυτό, διοργανώνουμε ξανά εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το τούρκικο προξενείο στην Αθήνα, εν ονόματι τηλεοπτικός σταθμός, ΑΝΤ1 Ελλάδος. Αύριο (Σήμερα) Παρασκευή 1 Ιουλίου, δεκαεννέα μέρες πριν την μαύρη επέτειο της τούρκικης εισβολής του 1974, η ώρα 20:30, δυναμώνουμε τη φωνή μας για να περάσουμε το μήνυμα ότι εμείς Δεν Ξεχνούμε!

Όσο και αν προσπαθούν τα μέσα ενημέρωσης να μας παρουσιάσουν το εξευρωπαϊσμένο, φιλικό πρόσωπο των Ασιατών επιδρομών, δεν ξεχνούμε ποιο είναι το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτό που βίωσαν δεκάδες γενεές Ελλήνων μέσα στην ιστορία μας και το βιώνουμε στην Κύπρο μέχρι σήμερα.

Αν και φοιτητές, στα μέσα της εξεταστικής περιόδου αφήνουμε για λίγο τα μαθήματα μας, αφού το συμφέρον της πατρίδας μας υπερέχει όλων των υπολοίπων. Η φωταγωγημένη σημαία του κατακτητή στον αιματοβαμμένο πενταδάκτυλο μας πληγώνει κάθε φορά που την αντικρίζουμε να αναβοσβήνει. Καλούμε όλους τους εθνικά σκεπτόμενους νέους όπως στηρίξουν την προσπάθεια μας αυτή, για να περάσουμε το μήνυμα ότι "Δεν γίνεται φιλία Ελληνοτουρκική, όσο συνεχίζεται στην Κύπρο η Κατοχή"

Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου