Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!...

Από Faceof

Δεν είναι πάρα πολλοί αυτοί που μεταθάνατον και πάντα σε σχέση με το σύνολο της ανθρωπότητας σε κάθε δεδομένη στιγμή της που να παραμένουν πάντα επίκαιροι ......αιώνιοι !!!

Αλλά μέσα σε όλους αυτούς τους λίγους αιώνιους ξεχωρίζουν 2 μορφές , ο ένας, Νικολό Μακιαβέλι (Niccolò di Bernardo dei Machiavelli) και ο άλλος ο Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς ( Paul Joseph Goebbels) , στιγμάτισαν και επιμόρφωσαν με τον τρόπο τους τις σύγχρονες κοινωνίες και γαλούχησαν μυριάδες πολιτικούς , τεχνοκράτες, διάφορους επιτήδειους που κατάφεραν και απέκτησαν εξουσία και κάθε λογής αποβράσματα !!!

Νικολό Μακιαβέλι (Niccolò di Bernardo dei Machiavelli)
Ο Μακιαβέλι είναι πεπεισμένος ως προς την ένδεια της κλασικής φιλοσοφίας και αρνείται την αυθεντία στη φυσική τάξη, που οι αρχαίοι σέβονταν. Δεν πιστεύει στην ύπαρξη καθολικού λόγου και, ως εκ τούτου, το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να φανταστεί τους ανθρώπους χωρίς πίστη και χωρίς νόμο. Γράφει στις Διατριβές: «όποιος θεμελιώνει πολιτεία και της βάζει νόμους, να παίρνει προκαταβολικά για κακούς όλους τους ανθρώπους.» Στον Ηγεμόνα υποδεικνύεται ο ουσιώδης δεσμός ανάμεσα στην κακία και την ελευθερία. Το πρώτο μέλημα είναι να ελεγχθεί η τύχη και από εκεί και πέρα να παραχθεί έργο. Ο ηγεμόνας υπό αυτή την έννοια συγκεντρώνει την αυθεντία επί παντός και τη βούληση να εφαρμόζει στους άλλους ότι αποφασίζει. Μάλιστα ο ηγεμόνας είναι ο μόνος που μπορεί με τη στάση του να αφυπνίσει την ηθικότητα στους ανθρώπους. Εκ πείρας γνωρίζει ότι οι άνθρωποι κάνουν το καλό μόνο από ανάγκη και είναι διατεθειμένος να τους αναγκάσει να μεταβάλουν σταδιακά την κακία σε ανιδιοτέλεια. Ο τρόπος που ο Φλωρεντινός στοχαστής βλέπει τη δράση αποτελεί, από κάθε άποψη, εγγύηση για την παλινόρθωση του λόγου, που θα πιστεύαμε ότι απειλείται, από τη στιγμή που καταργείται κάθε υπερβατική τάξη. Είναι λοιπόν προφανές ότι ο Μακιαβέλι τείνει να μετατρέψει τη θεωρία σε δράση.

Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς ( Paul Joseph Goebbels)
Ο Γκαίμπελς ήταν προπαγανδιστής και από τους λίγους με εξειδίκευση στην υπονόμευση της Δημοκρατίας : Στόχος της δραστηριότητας του Γκαίμπελς ήταν να οδηγήσει το NSDAP στην εξουσία με κάθε μέσο που επέτρεπε το δημοκρατικό Κράτος δικαίου και να ακυρώσει κατόπιν τη δημοκρατική συνταγματική δομή του. Γράφει σχετικά, το 1928, στο άρθρο του στην εφημερίδα Der Angriff, 30 Απριλίου 1928, σελ. 1): "Was wollen wir im Reichstag" (Τι θέλουμε στην Βουλή):
Wir gehen in den Reichstag hinein, um uns im Waffenarsenal der Demokratie mit deren eigenen Waffen zu versorgen. Wir werden Reichstagsabgeordnete, um die Weimarer Gesinnung mit ihrer eigenen Unterstützung lahm zu legen. Wenn die Demokratie so dumm ist, uns für diesen Bärendienst Freifahrkarten und Diäten zu geben, so ist das ihre Sache. ... Uns ist jedes gesetzliche Mittel recht, den Zustand von heute zu revolutionieren. Wenn es uns gelingt, bei diesen Wahlen sechzig bis siebzig Agitatoren und Organisatoren unserer Partei in die verschiedenen Parlamente hineinzustecken, so wird der Staat selbst in Zukunft unseren Kampfapparat ausstatten und besolden. ... Auch Mussolini ging ins Parlament. Trotzdem marschierte er nicht lange darauf mit seinen Schwarzhemden nach Rom. ... Wir kommen als Feinde! Wie der Wolf in die Schafherde einbricht, so kommen wir. Jetzt seid Ihr nicht mehr unter Euch! Und so werdet Ihr keine reine Freude an uns haben! Θα μπούμε στο Ράιχσταγκ για να εφοδιαστούμε από το οπλοστάσιο της δημοκρατίας με τα όπλα της. Θα γίνουμε βουλευτές για να εξουδετερώσουμε το πνεύμα της Βαϊμάρης χρησιμοποιώντας το ίδιο. Εάν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια ώστε να μας δώσει το ελεύθερο, και μάλιστα και βουλευτική αποζημίωση για αυτό, είναι θέμα δικό της. ... Κάθε νομικό μέσο μάς είναι ευπρόσδεκτο για την ανατροπή των σημερινών καταστάσεων. Εάν πετύχουμε στις εκλογές να βάλουμε εξήντα έως εβδομήντα αγκιτάτορες του κόμματος στα διάφορα κοινοβούλια, μελλοντικά το ίδιο το κράτος θα εξοπλίσει και θα υποστηρίξει οικονομικά τον αγώνα μας. ... Και ο Μουσολίνι είχε μπει στο κοινοβούλιο. Κι όμως δεν άργησε να οργανώσει την πορεία προς τη Ρώμη. ... Ερχόμαστε ως εχθροί! Όπως ο λύκος που πέφτει σε κοπάδι προβάτων, έτσι ερχόμαστε. Τώρα δεν είστε πλέον μεταξύ σας! Και δε θα έχετε μεγάλη χαρά με εμάς!Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς ( Paul Joseph Goebbels). 

Τώρα εάν τολμήσετε να αντιπαραβάλλετε τον Ηγεμόνα (Lorenzo B' των Μεδίκκων, Δούκα του Ουρμπίνο) με τον κάθε έναν πραγματικό Επικυρίαρχο (Rochild , Rockefeller και κάθε άλλο ανθρώπινο σκουπίδι που ονειρεύεται την παγκόσμια κυριαρχία γιατί σαν γαιοκτήμονες , Φεουδάρχες αυτό θέλουν να πετύχουν.....) , και  τον υπονομευτή της Δημοκρατίας και στην θέση του Εθνικοσοσιαλισμού να βάλετε την NWO και της Παγκοσμιοποίησης , σας μοιάζει να συμβαίνει τώρα????

Οι πρώτοι που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης είναι οι αναρχοαριστεροί παγκοσμιοποιητές του εθνομηδενισμού της ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ , δεν είχα σκοπό και δεν έχω σκοπό να τους κάνω ήρωες , γιατί απλά δεν το αξίζουν , γιατί δεν μπορούν, αδυνατούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που υπηρετούν!!!!!

Όταν οι ίδιοι (εσείς της κάτω πλατείας) δώσανε και εξόπλισαν κάθε λαθραίο τομάρι από κάθε γωνιά της Ανατολής και τους λένε αδέλφια τους και δεν τους ενδιαφέρει για τους Έλληνες τα πραγματικά αδέλφια τους ,  δεν νοιάζονται για την χώρα τους που γονατίζει από το βάρος των λαθρομεταναστών που στην πλειονότητας τους είναι τομάρια φονταμενταλιστές επικίνδυνοι άνθρωποι  , ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι αυτοί που σας έστησαν σαν ομάδα , σας χρηματοδότησαν , είναι οι ίδιοι που διευθύνουν και τους αναρχικούς αντιεξουσιαστές , αναρχοαριστερούς και κάθε άλλο είδους τέτοιες τακτικές στρατηγικής παραπλάνησης όπως και αυτούς που έχουν και κρατούν τα ηνία του κάθε μηχανισμού καταστολής όπως τα ΜΑΤ!!!!


Και το αποτέλεσμα όλων αυτών των πρακτικών είναι αυτά που είδαμε και ζήσαμε ειδικά τις τελευταίες ημέρες!!!!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΕΊΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΑΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!

Και όσο δεν βγαίνουν στον δρόμο Έλληνες και Ελληνίδες Πατριώτες , θα δούμε και θα ζήσουμε χειρότερα πράγματα και καταστάσεις!!!

Έρρωσθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου