Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ο Μανδραβέλης στην επιτροπή για τα μπλογκς !!!

Σχόλιο ιστολογίου μας : Έρχεται ο Χόρστ και τα υποκείμενα που απαρτίζουν την κατοχική Κυβέρνηση αλλά και όλοι οι υπόλοιποι προδότες της Ελλάδος ,θα πρέπει να κάνουν την δουλειά τους.......δηλαδή να καταδίδουν !!!!Που σας φαίνεται το περίεργο??
Από το ιστολόγιο http://www.antinews.gr/2011/08/06/116681/


Το όνομα του Πάσχου Μανδραβέλη, αρθρογράφου της “Καθημερινής”, είναι ανάμεσα  στα μέλη της  νομοπαρασκευαστικής επιτροπή για το ηλεκτρονικό έγκλημα, η οποία συστάθηκε με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.
Συγκεκριμένα, η επιτροπή θα ασχοληθεί με την ταυτοποίηση των διαχειριστών blogs και τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου.


Σύμφωνα με την απόφαση την επιτροπή συγκροτούν ο Αθανάσιος Ράντος, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ως πρόεδρος και μέλη οι Αθανάσιος Κατσιρώδης, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Μαχαίρας, πρόεδρος Εφετών, Εμμανουήλ Σφακιανάκης, αστυνομικός διευθυντής της υποδιεύθυνσης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Ηλίας Θεοδωράτος, νομικός σύμβουλος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Ζωή Καρδασιάδου, διδάκτωρ νομικής, προϊσταμένη του τμήματος Ελεγκτών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος. Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Μαρία Αδαμοπούλου, διδάκτωρ Νομικής.
Η επιτροπή θα ολοκληρώσει το έργο της έως τις 30-9-2011 και δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση για τα μέλη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου