Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Πακιστανική φρίκη με απαγωγή και θάνατο


Μετά από την φρίκη στην περίπτωση της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο που χαροπαλεύει ακόμα στο νοσοκομείο μια νέα φρικιαστική περίπτωση με πρωταγωνιστές Πακιστανούς μετανάστες έρχεται στην δημοσιότητα, με θύμα έναν ομοεθνή τους αυτή την φορά: Ένας 23χρονος Πακιστανός εργάτης είχε πέσει θύμα απαγωγής από άλλους Πακιστανούς (εξαιρετικά σύνηθες το "σπορ") στις αρχές Αυγούστου και τώρα βρέθηκε νεκρός θαμμένος στον οικισμό Παλαιός Καλαθάς στην Κεραμιδιά Πηνείας.

Οι αστυνομικοί  αναζητούσαν τον άτυχο μετανάστη  από τις 10 Αυγούστου, όταν ο ηλικιωμένος θείος του κατήγγειλε την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων στην Αθήνα και είχε επικαλεστεί τη μαρτυρία ενός  22χρονου ομοεθνούς του για την απαγωγή. Μάλιστα, είχε κατευθύνει τις έρευνες στην περιοχή της Κεραμιδιάς όπου εργαζόταν ο νεαρός, αλλά και οι φερόμενοι ως δράστες!

Πράγματι, οι Πακιστανοί απαγωγείς ζήτησαν λύτρα από τους συγγενείς του θύματος στο Πακιστάν, αλλά πριν τα παραλάβουν ο άτυχος νεαρός πέθανε από παθολογικά αίτια! Για να ξεφορτωθούν το πτώμα, οι δράστες το έθαψαν σε δύσβατη δασώδη περιοχή τον Παλαιό Καλαθά, όπου βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση. Τον αυτοσχέδιο τάφο υπέδειξε ο 22χρονος Πακιστανός που, αν και είχε πέσει και αυτός θύμα απαγωγής από τους ίδιους κακοποιούς, εντάχθηκε στην ομάδα τους! Με τα στοιχεία που έχει δώσει, αναζητούνται οι δράστες οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου