Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Η χώρα σε κίνδυνο: Πακιστανός λόγιος & επικεφαλής ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης θα επισκεφθεί την Ιεράπετρα

 

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο Stavroforos, συγκεκριμένα αναφέρει: ”O λόγιος Ιmran Αttari, επικεφαλής όλων των τμημάτων της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης Dawat-e-islami, του κινήματος Barelvi, θα επισκεφθεί στις 10/6 την Ιεράπετρα. Διαθέτει δυναμικό παράρτημα στην Κρήτη. Η οργάνωση έχει εμπλακεί σε τρομοκρατικές επιθέσεις και βίαιες διαδηλώσεις.

Τον Ιανουάριο του 2019, επισκέφθηκε την Ελλάδα ο λόγιος Haji Imran Αttari, δεξί χέρι του ιδρυτή και ηγέτη (Ilyas Qadri) της οργάνωσης Dawat-e-Ιslami. Τα κηρύγματα του, πρώτα στην Αθήνα & μετά στην Κρήτη, κάλυψε με εκτενή ρεπορτάζ το πακιστανικό κανάλι “92 NEWS” που εδρεύει στο ΗB.

Το Dawat-e-Ιslami είναι μια ισλαμική οργάνωση με έδρα το Πακιστάν, συνδέεται με το παγκόσμιο κίνημα Barelvi, ένα σουνιτικό κίνημα με στοιχεία σούφι, που ακολουθεί τη σχολή της νομολογίας Χανάφι.Yποστηρίζει τον σεκταρισμό & πλέον συναγωνίζεται σε εξτρεμισμό…

Χρειάζεται μήπως να θυμίσουμε τις στενές σχέσεις του Πακιστάν με την Τουρκία; Η οποία βέβαια εδώ και χρόνια έχει εξαγάγει το “know how” για το πως μια ισλαμική χώρα γεμίζει με τζαμιά τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες;

Όλα αυτά τα ερωτήματα απαιτούν άμεσες απαντήσεις από την κρατική εξουσία. Πρόκειται για αυθαιρεσία της κοινότητας των Πακιστανών; Πρόκειται για άγνοια των αρχών, τοπικών και κυβερνητικών;

Αυτές είναι εικόνες οι οποίες πρέπει να μας προβληματίζουν. Πρέπει να επανεξετάσουμε και να ερευνήσουμε τι κρύβεται πίσω από αυτές τις πακιστανικές οργανώσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα και ποιες χώρες εξυπηρετούν και από ποιες χώρες χρηματοδοτούνται.

Γιατί στην ουσία αυτές οι οργανώσεις είναι ο Δούρειος ίππος της Άγκυρας στην Ελλάδα οι οποίες θέλουν να προπαγανδίζουν τις θέσεις της Τουρκίας και του Πακιστάν, ούτως ώστε να βλάψουν την ελληνική εξωτερική πολιτική.

Είναι δεδομένο ότι κάποιοι Πακιστανοί στην Ελλάδα σχετίζονται με την υπηρεσία πληροφοριών (ISΙ). Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT συνεργάζεται στενά με την ISΙ. Πρέπει να μπει ένα φρένο στο παράλληλο κράτος που χτίζουν, πριν να είναι αργά.


 ΠΗΓΗ https://directus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου