Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Οι Αμερικανοί προμηθεύουν τους Κούρδους Συρίας με UAV για αντιμετώπιση των τουρκικών UCAV


Ιούλιος 30, 2024. Ελλάδα.

Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το PKK, το οποίο συνεχίζει τις δραστηριότητές του στη Συρία και το Ιράκ, γράφει σήμερα η τουρκική haber7.

 Οι ΗΠΑ, έστειλαν συστήματα αεράμυνας στη Συρία για να προστατεύσουν τους τρομοκράτες του PKK από τα τουρκικά UCAV, έδωσαν επίσης στην οργάνωση UAV καμικάζι για να καταστρέψουν τα UCAV στον αέρα, όπως σημειώνεται.

Το δημοσίευμα επικαλείται Κούρδους αυτονομιστές:  «τρομοκράτες που δραπέτευσαν από τα στρατόπεδα της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK στη Συρία και παραδόθηκαν στις δυνάμεις ασφαλείας αποκάλυψαν για άλλη μια φορά στις ομολογίες τους την υποστήριξη των ΗΠΑ στην οργάνωση. 

Οι ΗΠΑ, που έχουν δώσει εκατοντάδες φορτηγά όπλα και πυρομαχικά στην οργάνωση, συνεχίζουν την υποστήριξή τους στην οργάνωση για να σταματήσουν τα UAV και τα UCAV που παράγει η Τουρκία με τους εγχώριους και εθνικούς πόρους της, τα οποία έχουν γίνει οι κύριοι παράγοντες των τρομοκρατικών επιχειρήσεων.

Οι ΗΠΑ, που παρείχαν στους τρομοκράτες του PKK εκπαίδευση στη χρήση και συντήρηση των Sikorsky, Couger και οπλισμένων ελικοπτέρων στη Συρία, έδωσαν επίσης στην οργάνωση νέα UAV καμικάζι που μπορούν να φτάσουν χιλιόμετρα ψηλά.

Σχεδιάζουν για επιθέσεις στον αέρα

Τρομοκράτες που εξομολογήθηκαν για τη διαδικασία μοιράστηκαν τις πληροφορίες ότι UAV καμικάζι, που αναπτύχθηκαν υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ για να στοχεύουν τουρκικά UAV και UCAV, προετοιμάστηκαν από (Κούρδους) τρομοκράτες στην περιοχή και παραδόθηκαν στους τρομοκράτες που πήγαιναν στην περιοχή της βάσης.

Επισήμανε επίσης ότι τα UAV, τα οποία μπορούν να φτάσουν σε υψόμετρα χιλιομέτρων, προσπαθούν να προσκρούσουν στον αέρα με UAV/UCAV και προσπαθούν να τα καταρρίψουν. Παραδέχτηκε επίσης ότι οι ΗΠΑ έδωσαν μη επανδρωμένα αναγνωριστικά drones στο PKK για να δουν τουρκικά UAV και UCAV.

Βόμβες και χειροβομβίδες σε UAV

Οι τρομοκράτες που παραδόθηκαν  δήλωσαν ότι έλαβαν εκπαίδευση στην αμερικανική βάση στη Χασάκα και ότι τους δόθηκε εκπαίδευση σε τεχνικές συσκευές από Αμερικανούς στρατιώτες.

Οι ομολογημένοι τρομοκράτες εξήγησαν επίσης πώς προετοίμασαν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποίησαν στις επιθέσεις βομβιστικών drones στις περιοχές βάσης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και είπαν: «Εκτοξευτές βομβών, όλμοι και χειροβομβίδες είναι τοποθετημένες κάτω από τα μοντέλα αεροπλάνων και drones. Τα προετοιμασμένα με  βόμβες- φορτωμένα drones και μοντέλα αεροπλάνων παραδίδονται στους τρομοκράτες του PKK». είπε.

Στις ομολογίες των τρομοκρατών, την προσοχή τράβηξε επίσης ένα στρατόπεδο όπου η Γαλλία και οι ΗΠΑ παρείχαν κοινή εκπαίδευση στις Κουρδικές Ομάδες Λαϊκής Άμυνας – YPG στη Συρία.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΠΗΓΗ https://echedoros.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου