Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Άγριο έγκλημα στην Κυψέλη με θύμα νεαρό Έλληνα.."Άγνωστοι" τον “έσφαξαν” στη μέση του δρόμου..

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/blog-post_982.html

Νεκρός εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Πόρου και Λέσβου στην Κυψέλη, ένας νεαρός Έλληνας. "Άγνωστοι" τον μαχαίρωσαν τα ξημερώματα...
Ένας άνδρας δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Κυψέλη. Πρόκειται για έναν 26χρονο Έλληνα, ο οποίος...
έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Το πτώμα του βρέθηκε...
στη μέση του δρόμου, στη διασταύρωση των οδών Πόρου και Λέσβου.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός έχει πολλά χτυπήματα στο σώμα.Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών του στυγερού εγκλήματος.
Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την περιοχή, κάνουν λόγο για δολοφονία του νεαρού από Αφρικανούς, όταν αυτός προσπάθησε να εμποδίσει κάποια απόπειρα βιασμού.

Η πιθανότητα του "ξεκαθαρίσματος λογαριασμών" είναι μειωμένη, καθώς το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Από ότι φαίνεται απλά είχε την ατυχία να κατοικεί στην συγκεκριμένη περιοχή, που η κυβέρνηση - τόσο αυτή όσο και οι προηγούμενες - έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν σε τριτοκοσμικό γκέτο.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η Ασφάλεια Αττικής, που διεξάγει και την έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, είναι οι δράστες να ακινητοποίησαν τον 26χρονο για να τον ληστέψουν, εκείνος να προέβαλε αντίσταση, με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου